Φάρμα: Προηγείται ο Ντούπης μετά το πρώτο αγώνισμα

Έκανε τον καλύτερο χρόνο και πήρε προβάδισμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Προηγείται ο Ντούπης μετά το πρώτο αγώνισμα

Ο τελικός της Φάρμας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και οι 4 παίκτες που διαγωνίζονται, θα πρέπει να κάνουν τον καλύτερο χρόνο για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Έτσι, αφού παρακολουθήσαμε μία ανασκόπηση αυτών των μηνών, περάσαμε στο αγώνισμα.

Το πρώτο αγώνισμα ήταν δύσκολο καθώς απαιτούσε δύναμη και ταχύτητα. Ο παίκτης που κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο ήταν ο Ντούπης ενώ ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Κώστας Γκρέκας.

Ο Βασίλης ήρθε τρίτος και η Κυριακή τελευταία, χωρίς να πάρει κανέναν πόντο από το αγώνισμα.

Η νίκη του Ντούπη στο πρώτο αγώνισμα της Φάρμας

Αυτός ο παίκτης κερδίσει σύμφωνα με τα spoil

Πέρα από τον τελικό του MasterChef που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης, το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε και τον ημιτελικό της Φάρμας, στον ΑΝΤ1.

Οι πέντε φιναλίστ έπρεπε να αναμετρηθούν σε πέντε αγωνίσματα, συγκεντρώνοντας όσους περισσότερους πόντους μπορούσαν. Στο τέλος το άθροισμα των βαθμών καθόρισε αυτούς που πέρασαν στον τελικό.

Τα αγωνίσματα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά. Βασίλης, Ντούπης και Κυριακή συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους ενώ Γκρέκας και Κάτια ισοβάθμησαν στην τελευταία θέση. Έτσι διαγωνίστηκαν εκ νέου σε μια μονομαχία, και η Κάτια Δέδε ήταν αυτή που με δάκρυα αποχαιρέτησε τη Φάρμα και τον Τελικό.

Κώστας Γκρέκας βιογραφικό Φάρμα

Σήμερα, λοιπόν, Πέμπτη 10/6 στις 21:00 θα προβληθεί ο μεγάλος τελικός!

Σύμφωνα με τα spoils που έχουν μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει το μεγάλο έπαθλο θα το κερδίσει ο Κώστας Γκρέκας! Εμείς κρατάμε, ωστόσο, μια μικρή επιφύλαξη μέχρι το βράδυ!

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, μετακόμισε οικογενειακώς στην Αθήνα. Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Ο Κώστας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο».

Αυτή την περίοδο κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και παράλληλα διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα. Η προσωπική του ζωή απασχολούσε για πολλά χρόνια τα Μ.Μ.Ε, μέχρι που έκλεψε την καρδιά του η γνωστή στυλίστρια Έλενα Βαζούρα, με την οποία έχουν παντρευτεί.

Ο Κώστας περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο δυναμικό, νευρικό και ευαίσθητο. Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους υπερφίαλους ανθρώπους. Αν μετανιώνει για κάτι, είναι για το ότι δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Είχε από μικρός επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς περνούσε χρόνο στα κτήματα του παππού του. Στη «Φάρμα», πιστεύει ότι θα του λείψει πολύ το φαγητό της γυναίκας του.