Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε «λαβράκι» για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

«Ή θα γίνει κάτι δυνατό ή...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε «λαβράκι» για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Μετά από μία ανασκόπηση που έγινε για όλα όσα είδαμε αυτούς τους μήνες στη Φάρμα, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να σχολιάσει τη σχέση του Ντούπη με την Κυριακή που απασχόλησε αρκετά.

Ο παρουσιαστής έκανε λόγο για μία «φιλία» και οι δυο τους ήρθαν σε ξεκάθαρη αμηχανία, αλλά παρόλα αυτά απάντησαν.

Η αποκάλυψη για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής μετά το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη

«Ήταν μια ιδιαίτερη συμπάθεια αυτό που είχαμε. Είχαμε δεθεί από την αρχή», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη με τον Ντούπη να συμπληρώνει «Ό, τι πει η Κυριακή».

«Το ό,τι πει η γυναίκα το λέμε γάμο» τον πείραξε ο παρουσιαστής. «Εγώ πιστεύω ότι θα προκύψει μια ισχυρή φιλία» είπε.

«Με αυτόν τον άνθρωπο ή θα δημιουργήσουμε μια καλή φιλία και κάτι δυνατό ή θα σταματήσω να του μιλάω τελείως», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, αφήνοντας πολλά υποννοούμενα στον αέρα.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη σχέση Ντούπη - Κυριακής

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας με το νέο του μπλε μαλλί, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη όμως όπως φαίνεται το μυαλό του βρίσκεται ακόμα στο ριάλιτι.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ειδύλλιο μεταξύ Κυριακής - Ντούπη -οι οποίοι τσακώθηκαν άσχημα- ενώ εξήγησε και το λόγο που πήγε στη Φάρμα.

“Πήγα για να δουλέψω. Ούτε για να μαλώσω ούτε για να κάνω τον ωραίο. Ευχαριστώ την παραγωγή που με διάλεξε”.“Ασχολούμαι με θαλάσσια σπορ στο Κολυμπάρι και ημερήσιες κρουαζιέρες τώρα.

Δεν είναι ζευγάρι ο Ντούπης και η Κατσογρεσάκη και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ γιατί εκείνη πετάει και εκείνος βρίσκεται στη γη".