Έλενα Παπαρίζου: Για ποιο λόγο είχε πεταλούδα στο χέρι της όταν έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού;

Αυτή είναι η εξήγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: Για ποιο λόγο είχε πεταλούδα στο χέρι της όταν έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού;

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Έλενα Παπαρίζου και θέλησε να μοιραστεί την στιγμή αυτή με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία της.

Η τραγουδίστρια που πριν από λίγες ημέρες τραγούδησε ξανά στην Eurovision, αποκάλυψε ότι έκανε την πρώτη δόση, ενώ δήλωσε ευγνωμοσύνη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ευχαριστώντας και το προσωπικό για την προσοχή που δίνει στους ανθρώπους που έχουν αλλεργίες

«Πρώτη δόση σήμερα στο Ιπποκράτειο. Με μεγάλη προσοχή από το προσωπικό για ανθρώπους που έχουνε αλλεργίες. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για το εθνικό σύστημα υγεία» έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου στην ανάρτηση της.

Να σημειώσουμε πως την πεταλούδα στο χέρι της είχε λόγω του ότι αλλεργίες και όσοι έχουν αλλεργίες εμβολιάζονται αποκλειστικά σε νοσοκομεία.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για το εμβόλιο κορωνοϊού

 Η Έλενα Παπαρίζου έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Φοβόμουν να πάω στη Eurovision και να έχω στην πλάτη μου όλη την Ελλάδα»

Η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα ταξίδι στο My Greece μαζί με την αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου και οι δυο τους μεταξύ άλλων συζήτησαν για τη Eurovision με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως της έχει γίνει πολλές φορές πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Αφού περιέγραψε η Έλενα Παπαρίζου την εμπειρία της από τη βραδιά του τελικού που έφερε τη νίκη για τη χώρα μας, η Δέσποινα Βανδή διηγήθηκε το πώς έζησε εκείνη αυτή τη βραδιά.

«Να σου πω εγώ από την δική μου πλευρά την νύχτα που σε βλέπω, μου έχει γίνει και εμένα αρκετές φορές πρόταση να διαγωνιστώ στην Eurovision. Αν πήγαινα ως Δέσποινα Βανδή δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αλλά το να έχω στην πλάτη μου όλη την Ελλάδα φοβόμουν…

Εκείνο το βράδυ δούλευα και έπρεπε να πάω στο μαγαζί και στην αρχή δεν σε ψήφιζαν και οδηγούσα και έλεγα μόνη μου θα πάω ρε που δεν ψηφίζετε την Παπαρίζου θα πάω και θα σας δείξω τι θα γίνει. Όταν έφτασα έμαθα ότι κέρδισες βγήκα στην σκηνή με το μπουρνούζι και φώναζα ότι κέρδισες. Όλοι οι Έλληνες εκείνη την νύχτα αισθανθήκαμε την δικαίωση. Έφτασα πιο κοντά από ποτέ εκείνη την νύχτα για να πάω, αν δεν κέρδιζες έλεγα τώρα θα έρθω εγώ και θα σας δείξω», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.