Κατσογρεσάκη - Ντούπης: Βγήκαν στο Πρωινό και αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους

«Υπήρξε και το λογοπαίγνιο από τους άλλους παίκτες και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατσογρεσάκη - Ντούπης: Βγήκαν στο Πρωινό και αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Κυριακή Κατσοσεγράκη και τον Κωνσταντίνο Μακρή ή αλλιώς Ντούπη, να είναι ζευγάρι και η φλόγα του έρωτα τους να άναψε όσο βρισκόντουσαν μέσα στην Φάρμα. Τι συμβαίνει ωστόσο ανάμεσα τους;

Και οι δυο λοιπόν, αποκάλυψαν πως δεν υπήρχε ερωτική σχέση ανάμεσα τους μέσα στο παιχνίδι, ούτε όμως και εκτός τώρα που επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Όλη η αλήθεια για την σχέση Κατσοσεγράκη - Ντούπη από την Φάρμα

«Υπήρχε μια συμπάθεια, αμοιβαία πριν μπούμε στο παιχνίδι δεθήκαμε στο ξενοδοχείο που ήμασταν σε καραντίνα. Μετά στο παιχνίδι ήμασταν 24 ώρες μαζί, κοιμόμασταν δίπλα δίπλα οπότε είχαμε μια συμπάθεια. Εκεί μπορεί ο Ντούπης να μπέρδεψε τα συναισθήματα του, δεν ξέρω αν ένιωσε κάτι πολύ έντονο. Υπήρξε και το λογοπαίγνιο από τους άλλους παίκτες και το απολαμβάναμε γιατί πέρναγε και η ώρα.

Ομορφόπαιδο είναι ο Ντούπης αλλά δεν είναι ότι μου δημιουργήθηκαν συναισθήματα. Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν τίτλο ότι υπάρχει κάτι μεταξύ μας, υπήρχε μια χημεία και ήταν λογικό μέσα σε ένα παιχνίδι να έρθουμε κοντά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

«Μην το ρίχνουμε όλο πάνω μου έτσι Κυριακή, με έχετε βάλει στην γωνία. Όλα καλά με την Κυριακή. Δεν παρεξήγησα τίποτα εγώ, δεν μπορείς να ερωτευθείς έτσι απλά μια γυναίκα. Είναι μια πανέμορφη κούκλα, σαν χαρακτήρας έχει τα ελαττώματα της τα οποία δεν είναι κάτι αυτό, μπορούμε να τα φτιάξουμε κανένας δεν είναι τέλειος. Το αφήνω πάνω της, να πει αυτά που θέλει», απάντησε από την πλευρά του ο Ντούπης.

Στο Πρωινό χθες 14/6 βρέθηκε και ο Βασίλης, ο οποίος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε με τα 8 αδέρφια του.

Το φιλί που έδωσε η Κυριακή στον Ντούπη στον τελικό

Ο Ντούπης και η Κυριακή ήταν το ζευγάρι της Φάρμας αν και σε αρκετές περιπτώσεις φάνηκε πως οι δυο τους δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά αφού πολύ συχνά τσακώνονταν και δημιουργούσαν εντάσεις μέσα στο σπίτι.

Στο τρίτο αγώνισμα, στο οποίο πέρασε μπροστά ο Κώστας Γκρέκας, Ντούπης και Κυριακή έπαιξαν αντίπαλοι και για πρώτη φορά κατάφερε να νικήσει η Κυριακή. Την ίδια στιγμή, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τον παίκτη να δώσει ένα φιλί στην αγαπημένη του μιας και της το «χρωστάει».

Ο Ντούπης αντέδρασε και είπε πως αυτή που του χρωστάει φιλί είναι η Κυριακή και εκείνη τον φίλησε με χαρά αφού όπως είπε «δεν τα τσιγκουνεύεται τα φιλιά». Ο Ντούπης χάρηκε και είπε στον παρουσιαστή πως μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλά φιλιά στην Κυριακή.