Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξεσηκώνει ξανά η Αφροδίτη Λατινοπούλου - Τάσσεται υπέρ του Συνεδρίου Γονιμότητας

Η μακροσκελής ανάρτησή της στα social - "Κατάντια"

Ξεσηκώνει ξανά η Αφροδίτη Λατινοπούλου - Τάσσεται υπέρ του Συνεδρίου Γονιμότητας
News 15.06.2021 14:42
Από Youweekly Team

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν σιωπά και παρά τον σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες, συνεχίζει ακάθεκτη να προκαλεί.

Αυτή την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια ανάρτηση και έδειξε ξεκάθαρα πως τάχθηκε υπέρ του Συνέδριου Γονιμότητας, που ακυρώθηκε τελικά γιατί προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια», έγραψε.

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη η δημοσιογράφος που έγραψε τα λόγια του σποτ

Η Κία Παπαδοπούλου, η δημοσιογράφος που έγραψε το κείμενο του σποτ για την γονιμότητα, βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για να δώσει τις εξηγήσεις της. Η ίδια μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από όποια γυναίκα πληγώθηκε βλέποντας το εν λόγω βίντεο.

«Μου ανατέθηκε να γράψω ένα κείμενο. Πήρα σαφής κατευθύνσεις ότι το σποτάκι θα πρέπει να αφορά τη γυναικεία υπογονιμότητα. Μου είχαν τονίσει ότι το σποτ θα πρέπει να είναι αιχμηρό και να τονίζει την ενημέρωση.

Γράφτηκε το κείμενο, έγινε το σποτάκι, το είδαν οι αρμόδιοι της επιτροπής που θα έκαναν και το συνέδριο. Πήρε έγκριση από όλους τους φορείς και από την πρώτη του μήνα προβάλλεται σε όλα τα κανάλια. Το σποτάκι προβαλλόταν κανονικά μέχρι που ξεκίνησε ο σάλος από τα social media.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα. Στενοχωρήθηκα γιατί ο στόχος αυτού του κοινωνικού μηνύματος δεν επετεύχθη. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση από κανέναν, γιατί είναι μια ολόκληρη ομάδα που είναι όλοι πολύ ευαισθητοποιημένοι πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να προσβάλουμε κανέναν. Καταλαβαίνω ότι υπήρχε μια αστοχία, πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό και από τα βάθη της καρδιάς μου ζητώ συγγνώμη για όλους όσους στεναχώρησα», ανέφερε, μια ημέρα μετά την ανάρτηση της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Πήρε θέση για την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα

Γερμανού για Λατινοπούλου: «Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει είναι...»

Share