MasterChef 5: Ρομαντική απόδραση στην Ελαφόνησο για Ανούς και Διονύση

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ρομαντική απόδραση στην Ελαφόνησο για Ανούς και Διονύση

Μπορεί ο Διονύσης να μην κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef, ωστόσο κέρδισε την καρδιά της Ανούς μέσα στο παιχνίδι. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και μάλιστα, πέρασαν μαζί το διήμερο στην Ελαφόνησο.

«Δεν ξέρετε τι… τραβάει μέσα στο σπίτι. Τη βαράω, την κακομεταχειρίζομαι! Κάτι τέτοια έχω ακούσει, είναι αστείο! Πήρα αφορμή από το χωρισμό και λέω γιατί να το κάνετε αυτό; Άκουσα πάρα πολλά, μέχρι και μια φορά που φορούσε ένα φουλάρι γιατί είχε πάθει ψύξη, άκουσα ότι ο Διονύσης την κακομεταχειρίζεται, την έχει βαρέσει. Έχουν γίνει αυτά τα σχόλια από άσχετα άτομα, είναι απαράδεκτο! Και δυστυχώς το έμαθα μέσα στον διαγωνισμό», είπε ο Διονύσης Σαρακίνης στη συνέντευξή του.

«Δεν έχω σηκώσει ποτέ μου χέρι σε γυναίκα, το κατακρίνω και συγκινούμαι που το λέω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο και λέω “μέχρι εκεί; Γιατί σου κάνουν πόλεμο;”. Γιατί να πουν ότι κάνεις αυτό το πράγμα;», συνέχισε.

Η ανάρτηση του Διονύση με την Ανούς

Ανούς Διονύσης σχέση

«Το πρωί ξυπνήσαμε, μαλώσαμε τα βρήκαμε και...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με την Ζήνα», βρέθηκε ο Διονύσης Σαρακίνης, όπου μίλησε για την εμπειρία του στο MasterChef 5, αλλά και για την σχέση του με την Ανούς.

«Είμαστε κρίκοι δέσαμε κατευθείαν, η μάνα μου την θέλει είναι Αρμένισσα και λέει πως την εμπιστεύεται. Το πρωί ξυπνήσαμε, μαλώσαμε τα βρήκαμε και είμαστε εντάξει συνηθισμένη ημέρα οικογενειακή. Υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με την μαμά μου όταν η Ανούς βγήκε από το παιχνίδι για να την ενημερώσει πως είμαι καλά», δήλωσε αρχικά για την αγαπημένη του, με την οποία έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Της έλεγα της Μαργαρίτας από την αρχή ότι εσύ μπορεί να είσαι και η αγαπημένη της μάνας μου, η Μαργαρίτα το έχει αυτό σου βγάζει κάτι οικείο. Εγώ είμαι πολύ αυθόρμητος, με όποιο κόστος αυτός είμαι. Μέσα στο παιχνίδι προσαρμόστηκα σε πολλά πράγματα, νόμιζα ότι ο εγκλεισμός ήταν για καλό αλλά μέσα μου με έφθειρε, μου έβγαζε ένστικτα επιβίωσης και ήθελα να λέω τα πράγματα όπως είναι. Η Ανούς κατάφερε να με μαζεύει σε μεγάλο βαθμό για αυτό και την ερωτεύτηκα.

Σίγουρα δεν μετανιώνω που μπήκα στο MasterChef, έπαιξε ρόλο και η καραντίνα που έχουμε για αυτό και πήγα πιο πολύ, δεν νομίζω ότι θα έμπαινα. Δεν το λέω με κακία, ίσως να μην το έκανα. Η ζωή μου ήταν ενδιαφέρουσα πριν μπω, αλλά ότι γίνεται είναι για κάποιο σκοπό, δεν μετανιώνω ίσως να πήγαινα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και να γνώριζα την Ανούς. Φίλους ίσως κάνω εκτός MasterChef, τώρα θα φανεί ποιος ήταν δίπλα μου και ποιος με στηρίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαρακίνης.