Μαριάνθη Κάσδαγλη: Άναψε «φωτιές» στη Μύκονο με το μαγιό της

Παρέα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαριάνθη Κάσδαγλη: Άναψε «φωτιές» στη Μύκονο με το μαγιό της

Πιο ανανεωμένη από ποτέ ήταν η Μαριάνθη Κάσγαγλη στην πρόσφατη εμφάνιση που έκανε στη Μύκονο. Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από τη μέρα που αποχώρησε από το Survivor 4, ωστόσο η εκρηκτική εμποροπλοίαρχος ήταν πιο «καυτή» από ποτέ.

Η Μαριάνθη βρέθηκε στο νησί των Ανέμων μαζί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και οι δυο τους κατάφεραν να ανεβάσουν ακόμα πιο πού τη θερμοκρασία.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νησί και τις απαθανάτισε στο μπάνιο που έκαναν στην πισίνα.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη στη Μύκονο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Μαριάνθη Κάσδαγλη Μύκονος

«Δεν θα πήγαινα για καφέ με μια γυναίκα που έχει θίξει την προσωπικότητα μου»

Η Μαριάνθη Κασδαγλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Ευτυχείτε και σχολίασε όλες τις τελευταίες εξελίξεις του Survivor 4. Ανάμεσα τους και η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

«Ήταν η πρώτη φορά που συγκινήθηκα σε αποχώρηση παίκτη, ειδικά στο σκηνικό που ήταν ο James με τον Νίκο και αντάλλαξαν τις μπλούζες τους… Εγώ όπως έχω πει στηρίζω Νίκο και θέλω να τον δω στον τελικό...», είπε αρχικά.

Όσο για την επίσης οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα κρατηθεί και δεν θα φύγει».

Ενώ, στη συνέχεια αποκάλυψε με ποιους παίκτες δεν θα πήγαινε για καφέ όταν το παιχνίδι τελειώσει. «Δεν θα πήγαινα για καφέ με μία γυναίκα που έχει θίξει την αξιοπρέπειά μου… Δεν θέλω να πω περαιτέρω», είπε και όλοι κατάλαβαν στην εκπομπή πως εννοεί την Νικολέττα αλλά και την Καρολίνα.