Μαντώ Γαστεράτου: «Όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία, αυτός ο άνθρωπος...»

Η συγκινητική εξομολόγηση και οι φωτογραφίες στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου: «Όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία, αυτός ο άνθρωπος...»

Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Μαντώ Γαστεράτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ραδιοφωνική παραγωγός και youtuber, δυο φωτογραφίες με τον αδερφό της και μίλησε για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια.

Όπως βλέπουμε του έχει τεράστια αδυναμία, καθώς είναι εκείνος που από την παιδική της ηλικία βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της, τόσο στα άσχημα όσο και στα όμορφα.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου για την νευρική ανορεξία και τον αδερφό της

«Αυτός ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγάλος μου αδερφός… Εντάξει το ξέρω ότι φαίνεται μικρότερος από εμένα αλλά δεν είναι!

Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά με τις ώρες προσπαθούσε να με μάθει τον πολλαπλασιασμό (που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω), αυτός που σε κάθε σκανδαλιά που κάναμε σαν παιδιά έμπαινε μπροστά και αντιμετώπιζε τις συνέπειες, αυτός που όσες φορές στο σχολείο ένοιωθα πληγωμένη, απομονωμένη και αδύναμη φρόντιζε να με βάζει στις παρέες του και να με κάνει να νοιώθω ότι ανήκω κάπου,

αυτός που όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία ήταν ο πρώτος που μου μίλησε ανοιχτά και με έκανε να δω την αλήθεια κατάματα, αυτός που όταν τον χρειαστώ είναι πάντα δίπλα μου! Αυτός είναι και είναι ο Χάρης @char1laos , ο δικός μου επικός αδελφός!» έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στην ανάρτηση που πραγματοποίησε, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τα κιλά που κατάφερε να χάσει μετά την γέννα της.

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Τζένη Μελιτά»

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην εκπομπή Pop up και αναφέρθηκε στο Mega Star, σε δυσκολίες συνεργασίες αλλά και στην σχέση της με την Τζένη Μελιτά.

«Η αγαπημένη μου παρουσιάστρια του Mega Star ήταν η Ναταλία Γερμανού. Έχω έρωτα με την Κατερίνα Στικούδη, σχεδόν τη λατρεύω. Έχω υπογράψει αυτόγραφο σαν Κατερίνα Στικούδη. Ήμουν μελαχρινή τότε και με πέρασαν για την Κατερίνα. Δεν θεωρώ ότι με αδίκησε παρουσιαστής που συνεργάστηκα μαζί του. Θεωρώ όμως ότι δεν δεθήκαμε όσο έπρεπε σε μια παλιά μου συνεργασία.

Έχω κάνει πλαστική επέμβαση αν και δεν φαίνεται. Από το 0 έφτασα στο 1. Ο πιο ιδιαίτερος καλεσμένος που είχα να διαχειριστώ ήταν ο Light. Είχα πάρει τη Ναταλία Γερμανού και της ζήτησα να με πάρει στο “Καλύτερα δε γίνεται”», είπε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε στη συνέχεια: «Δεν θα ήθελα να συναντήσω ξανά τον J Balvin γιατί όταν είχε έρθει στην Ελλάδα με φλέρταρε και εγώ από το τρακ μου κρύφτηκα στην τουαλέτα. Μου έστελνε γράμματα και μηνύματα ένας κρατούμενος και ρωτούσε επίμονα τι νούμερο παπούτσι φοράω.

Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με τη Τζένη Μελιτά, απλά σταματήσαμε να κάνουμε την παρέα που κάναμε. Μιλήσαμε μόνο δυο φορές, ανταλλάξαμε μηνύματα. Αν τα δω φυσικά και θα τη χαιρετήσω και θα ήθελα να μιλήσουμε. Δεν έχουμε βριστεί, δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας».

μαντώ γαστεράτου μελιτά