Γενέθλια για τον Ετεοκλή Παύλου - Η τούρτα έκπληξη από την Χατζίδου

Το τρυφερό στιγμιότυπο στα social media

Γενέθλια για τον Ετεοκλή Παύλου - Η τούρτα έκπληξη από την Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου θέλοντας να κάνει έκπληξη στον μέλλοντα σύζυγο της και πατέρα της κόρης της, παρήγγειλε τούρτα υπερπαραγωγή.

Η τούρτα απεικόνιζε τον Personal Trainer να γυμνάζει την κόρη τους, Μελίτα- Δήμητρα. Η ευτυχισμένη μανούλα επέλεξε αυτή την τούρτα καθώς ο Ετεοκλής περνάει πολλές ώρες με την Μελίτα, παίζοντας ή κάνοντας αρκετές δραστηριότητες.

Μάλιστα ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του - που είχε αποκαλύψει και την διαφορά ηλικίας που έχει με την τραγουδίστρια - επεσήμανε πόσο θαυμάζει την γυναίκα του για τους πολλαπλούς ρόλους της ως επαγγελματία- μητέρα - σύντροφο :<< Ανέβηκε πάρα πολύ η Ελένη στα μάτια μου ως μαμά, την θεοποίησα στα μάτια μου και όχι μόνο την Ελένη, όλες τις γυναίκες και τη μανούλα μου. Κάνετε τόσα πράγματα που εμείς ότι και να κάνουμε νιώθουμε λίγοι. Είναι τεράστιο το βάρος και η ευθύνη που έχετε, και πως τα βγάζει πέρα με τόσα πράγματα…»

Για τον λόγο αυτό, δεν θα μπορούσαν να μην μοιραστούν στα social την στιγμή αυτή. Οι τρείς τους αγκαλιά να σβήσουν την τούρτα του 31 ετών πλέον Ετεοκλή.

Τα τρυφερά στιγμιότυπα Ετεοκλή - Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου συνόδευσε την φωτογραφία με λεζάντα: «Πάει μεγάλωσες κι εσύ! Χρόνια πολλά αγάπη μας, άντρα μου πανέμορφε κ καλόψυχε, υπέροχε μπαμπά μας (Ο Ετεοκλής γυμνάζει τη Μελίτα ΚΑΙ στην τούρτα του!!!)».

Ενώ εκείνος έγραψε: Και κάπως έτσι λοιπόν έκλεισα τα 31 μου χρόνια. Επενδύστε στην οικογένεια χωρίς φειδώ.. ποτιστε το δέντρο αυτό με αγάπη και οι καρποί του θα σας ανταμείψουν πλουσιοπάροχα! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο! .

Οι ευτυχισμένοι γονείς παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και έχουν ήδη βάλει εμπρός για τις ετοιμασίες του γάμου τους. Ο πολυπόθητος γάμος και η βάφτιση της μικρής Μελίτας αναμένονται στις 4 Σεπτεμβρίου, ύστερα από δύο αναβολές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.