Ο ΣΚΑΙ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη

Στα "μαχαίρια" για το Big Brother

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ΣΚΑΙ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη

Στα "μαχαίρια" βρίσκεται ο ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Τσαλίκη, λόγω της παρουσίασης του Big Brother. Όπως ανέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, ο σταθμός του Φαλήρου καταγγέλλει το συμβόλαιο του τραγουδιστή για εχεμύθεια.

Σήμερα έληγε η διορία που είχε δώσει ο καλλιτέχνης στο κανάλι, με σκοπό να του απαντήσει σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Τελικά η απόφαση βγήκε και δεν είναι ευχάριστη για τον ίδιο.

Τι είχε συμβεί ανάμεσα σε ΣΚΑΙ και Τσαλίκη

«Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό», είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή Ευτυχείτε πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Λίγες ώρες μετά την εν λόγω δήλωση, ο ΣΚΑΙ βγήκε δημόσια και τον διέψευσε, λέγοντας πως ενώ δεν έχει βγει επίσημα ο δεύτερος κύκλος του Big Brother, εκείνος βγαίνει και λέει δημόσια πως είναι ο παρουσιαστής, την στιγμή που ακόμη κάτι επίσημο από τους ίδιους δεν έχει ανακοινωθεί.

Μετά το "άδειασμα" που του έκανε το κανάλι, ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε ανοιχτά στις κάμερες πως "δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές" και δόθηκε διορία μέχρι σήμερα για να βγει η τελική απόφαση για το τι θα γίνει.

Η απόφαση του ΣΚΑΙ για τον Γιώργο Τσαλίκη

Όπως προαναφέραμε λοιπόν, ο ΣΚΑΙ καταγγέλλει το συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη λόγω του ότι ανακοίνωσε κάτι που δεν έπρεπε από την στιγμή που ο ίδιος ο σταθμός δεν έβγαλε κάτι επίσημο. Ενώ, δεν προτίθεται να του δώσει άλλη εκπομπή.