Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Θεοφάνους

Η φωτογραφία με την ακτινογραφία και το μήνυμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την υγεία του Γιώργου Θεοφάνους

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Θεοφάνους είχε μια άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να χτυπήσει το χέρι του και να χρειαστεί χειρουργείο.

Ο επιτυχημένος μουσικοσυνθέτης, διακομίσθηκε στο «Υγεία» όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς οι γιατροί διέγνωσαν συντριπτικό κάταγμα στον καρπό.

Η επέμβαση μάλιστα κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες αφού έπρεπε να τοποθετηθούν ειδικές λάμες και βίδες που θα αφαιρεθούν μετά από δύο μήνες.

Με αφορμή ωστόσο την κόντρα που έχει ξέσπασε πριν μερικά 24ώρα με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιώργος Θεοφάνους θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την ακτινογραφία από το χέρι του και να περάσει έτσι το δικό του μήνυμα, αλλά και να ενημερώσει για τα νεότερα της υγείας του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Θεοφάνους

«Φίλε @gliagas σε ευχαριστώ που ξεκαθάρισες στο @toprwino_ant1 με τους «συνεργατες» σου ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ αλλα καλό θα ήταν να τις επιβεβαιώνουν. @d_ougarezos ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΣΗΣ! Πιο πολυ τα πήρες εσύ από μένα προφανώς από ότι είδα χα χα Όπως καλό είναι να λέμε κάναμε λάθος συγνώμη πες στους γύρω σου.

Όχι επειδή ο άλλος είναι εύθικτος αλλά επειδή όντως κάναμε λάθος.Αν τώρα οι συνεργάτες σας θεωρούν σημαντικό το που θα εμφανιστεί ο «Χ» Τριαντάφυλλος δηλαδή μία σεζόν και όχι τα τραγούδια που θα πει, τότε για άλλη μια φορά έχουν λάθος αντίληψη για το τι είναι σημαντικό για έναν τραγουδιστή και προφανώς τι πρέπει να κουβαλάει στη φαρέτρα του για να ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Πίστεψε με ΓΙΩΡΓΟ το μόνο που με νοιάζει είναι αυτό που βλέπεις στην εικόνα.

Να τελειώσει το χειρουργείο αυτό να ξεκινήσω φυσιοθεραπείες, και με το καλό να μπορέσω να κάνω τις παραστάσεις που έχω προγραμματίσει για Αύγουστο και Σεπτέμβριο με την μουσική ομάδα μου.Καλό καλοκαίρι λοιπόν ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΣΠΕΤΣΕΣ Σίγουρα θα τα πούμε γιατί έχω αναλάβει την μεγάλη συναυλία της ΑΡΜΑΤΑΣ στις 10/9» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους (Λάρνακα, 9 Ιανουαρίου 1968) είναι Ελληνοκύπριος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας. Είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια του είναι τα εξής: «Έλα να με τελειώσεις», «Κι έκρυψα το πρόσωπό μου», «Μια αναπνοή», «Παλιόκαιρος», «Ο δικός μου ο δρόμος», «Έχω μια αγάπη», «Το κύμα», «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου», «Φεγγάρι», «Έλα που φοβάμαι», «Κόκκινη γραμμή», «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία», «Σήμερον που σ' αντίκρισα», «Οι ήρωες», «Δίπλα σε σένα», «Ένα τραγούδι ακόμα», «Δώρο Θεού», «Το μόνο που θυμάμαι», «Πυξίδα», «Μίσησε με» κ.α.

Εκπροσώπησε την Κύπρο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού της Eurovision με τα τραγούδια «Ταιριάζουμε» (Ευρυδίκη, 1992), «Είμαι άνθρωπος κι εγώ» (Ευρυδίκη, 1994) και «Gimme» (Συγκρότημα One, 2002).

Τις περιόδους 2008-2009, 2009-2010 και 2010-2011 υπήρξε μέλος κριτικής επιτροπής στο τάλεντ σόου "X-factor" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τον Νοέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο "Αιώνιος Δείπνος" [6], από τους "Σύγχρονους Ορίζοντες". Επίσης, κυκλοφόρησε και μια σειρά από επτά βιβλία νεανικής λογοτεχνίας, με τον γενικό τίτλο «Παραμυθολογία», από τις εκδόσεις "Μένανδρος".

Από το 2009 είναι πρέσβης καλής θελήσεως στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Hope for Children», με ενεργό ρόλο.