Στα MAD VMA ο Τριαντάφυλλος

Η συνεργασία έκπληξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα MAD VMA ο Τριαντάφυλλος

Το πρωί της Τετάρτης, το συγκρότημα που πλαισιώνει τον Νίκο Μουτσινά, Alcatrash, μίλησαν στην κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκαν στην φημολογούμενη συνεργασία τους με τον Τριαντάφυλλο, ενώ αποκαλύφθηκε πως θα είναι και του χρόνου στο Καλό Μεσημεράκι.

Οι δηλώσεις των Alcatrash

«Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα βραβεία Mad. Θα πούμε μαζί με τον Τριαντάφυλλο το “Σπάω τα ρολόγια”. Είμαστε στη φάση που τώρα το γράφουμε. Η πρόταση ήρθε από την εταιρεία μας και είπαμε αμέσως το “ναι”. Έτσι και αλλιώς παίζουμε τον Τριαντάφυλλο πάρα πολλά χρόνια, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα από εμάς».

Αναφορικά με το αν θα συνεργαστούν τη νέα σεζόν με τον Τριαντάφυλλο δήλωσαν: «Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα, αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχουμε και κάποια πρόταση προς το παρόν».

Ο Πέτρος Πιλαρινός μίλησε και για τη σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Κανένας από τους δύο δεν μαγειρεύει στο σπίτι, κάνουμε συνέχεια ντελίβερι. Θα είναι στην τηλεόραση αν όλα πάνε καλά. Καλή της επιτυχία. Μου ζητάει τις συμβουλές μου, αλλά μετά κάνει ότι γουστάρει».

"Από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη θα είμαι... "

Δύσκολη η ζωή ενός σταρ! Ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor δεν έχει ηρεμήσει καθόλου! Κάμερες ξημεροβραδιάζονται κάτω από το σπίτι του και τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα!

Αυτή την φορά, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Happy Day, κατάφερε να του αποσπάσει πληροφορίες για το που θα εμφανίζεται από χειμώνα. Κάτι που ενδιαφέρει σίγουρα πολλούς!

«Τα έχουμε βρει σε ώρα με τον κύριο Γιάννη Τσακουμάκο. Από Σεπτέμβρη- Οκτώβρη θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate. Δε ξέρω με ποιον ή ποιους μαζί (εμείς όμως ξέρουμε και μπορείτε να μάθετε κι εσείς εδώ). Είμαι στο studio για να ακούσω τραγούδια και θα είναι μεγάλη έκπληξη με αυτόν που θα κάνω το τραγούδι.

Ήταν πολύ συγκινητική η συνάντηση με τους γονείς του Σάκη. Έχουν να δουν το παιδί τους τόσο καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα στο σπίτι του Σάκη και είδα τη μητέρα του και τον πατέρα του. Θα πάω και στης Μαριαλένας, γιατί είναι αδέρφια μου αυτά τα δύο παιδιά. Τους αγαπάω.

Δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Με συζητήσεις όλα θα γίνονται. Τηλεοπτικά δεν έχω συζητήσει τίποτα. Ακόμη δεν έχω συνέλθει από το Survivor» είπε, μεταξύ άλλων, ο Τριαντάφυλλος.