Κατερίνα Καινούργιου: «Περνάω έξω από γραφείο και να ακούω από μέσα να με...»

Άφωνοι οι συνεργάτες της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Περνάω έξω από γραφείο και να ακούω από μέσα να με...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, Ευτυχείτε. Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό στο Survivor 4, όπου η Μαριαλένα άκουσε την Ελένη να μιλάει στους Amigos με πολύ άσχημο ύφος προς το πρόσωπο της και του Σάκη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως ενώ περνούσε έξω από γραφείο όπου είχε βρεθεί για επαγγελματικό ραντεβού, άκουσε από μέσα να την κράζουν.

«Καλά και εγώ έχει τύχει να περνάω έξω από γραφείο για να πάω σε ραντεβού και να ακούω από μέσα να με κράζουν, με έθαβαν και εμένα και έναν συνεργάτη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Χαμός στον αέρα της εκπομπής! Έξαλλη η Καινούργιου - «Είμαι μια γυναίκα 36 ετών που...»

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, μετά την προβολή του διαφημιστικού σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας. Η Κατερίνα Καινούργιου, έχοντας τοποθετηθεί και μέσω του Instagram, θέλησε να μιλήσει για το σεξιστικό βίντεο και μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε δεχθεί να συμμετέχει, ωστόσο, αρνήθηκε την πρόταση από την πρώτη στιγμή που της έγινε.

«Με προσέγγισαν και μου είπαν να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις. Εγώ ήθελα να έχω πλήρη ενημέρωση. Ψιλιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είμαι μια γυναίκα 36 ετών που θέλω να κάνω παιδιά και οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα γίνει και πότε θα γίνει. Έχω φίλες και φίλες της μητέρας μου που από προσωπική τους επιλογή δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά.

Αρνήθηκα εξ αρχής τη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο σποτ. Συμφωνώ και με την Καίτη Γαρμπή και με όλους όσους έγιναν έξαλλοι βλέποντας το όνομά τους να παίζει σε ένα τέτοιο απαράδεκτο σποτ. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία που γίνεται στα social media. Είδα τι έγινε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που έπεσαν να τη φάνε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.