Μαρίνα Ντεμολλάι: Η πρώην παίκτρια του Masterchef 5 μας συστήνει τον σύζυγο και τα παιδιά της

«Ήταν επιλογή μας να κάνουμε μικροί παιδιά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνα Ντεμολλάι: Η πρώην παίκτρια του Masterchef 5 μας συστήνει τον σύζυγο και τα παιδιά της

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρίνα Ντεμολλάι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου και μας σύστησε τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Η πρώην παίκτρια του Masterchef 5 μίλησε για εμπειρία που απέκτησε από το παιχνίδι ενώ αποκάλυψε πως προσπαθεί να αναπληρώνει τον χαμένο χρόνο με την οικογένεια της, εξομολογώντας την ίδια στιγμή τα σχόλια που έχει δεχτεί λόγω της αλβανικής της καταγωγής.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Ντεμολλάι

«Μετά το MasterChef προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε λίγο πιο οικογενειακά. Ήταν επιλογή μας να κάνουμε μικροί παιδιά. Είμαστε από τους γονείς που πιστεύουμε ότι πρέπει να μεγαλώνουν μαζί μας τα παιδιά και να μπορούμε να βγαίνουμε έξω μαζί και να κάνουμε παρέα πολλά πράγματα.

Δεν είμαι παντρεμένη. Είμαστε μαζί από τα 12. Δεν είμαι καλή στο να θυμάμαι επετείους και τέτοια. Εντάξει, θα θυμηθώ πάντα τη γιορτή και τα γενέθλιά του. Όλο αυτό με τα λουλουδάκια και τις καρδούλες, εγώ δεν... Ζηλεύω αρκετά και το δείχνω αρκετά. Έχουμε τους ίδιους κωδικούς και είναι ανοιχτά τα τηλέφωνα σε όλο το σπίτι. Μπορεί να τύχει να μιλήσω με κάποιον από το δικό του τηλέφωνο και να έρθει ένα μήνυμα εκείνη την ώρα».

Ο Ιωάννης και η Μαρίνα συμφιλιώθηκαν on air

Η Μαρίνα και ο Ιωάννης συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μάλιστα έλυσαν τις διαφορές τους λίγο καιρό μετά την αποχώρησή τους από το MasterChef 5.

Η Μαρίνα αποκάλυψε πως είχε στείλει μήνυμα στον Ιωάννη για να του ευχηθεί καλή αρχή για την δουλειά που ξεκινάει σε λίγο καιρό αλλά εκείνος δεν της απάντησε.

Συγκεκριμένα στο μήνυμα που του έστειλε, η Μαρίνα έγραψε: «Καλή αρχή να έχεις, πραγματικά στεναχωρήθηκα με αυτά που είχες πει. Δε σου αξίζει όλο αυτό που έβγαλες και νομίζω ότι δεν ήσουν εσύ».

«Σε ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι» απάντησε ο Ιωάννης και η Μαρίνα του χαμογέλασε. «Πραγματικά στεναχωρήθηκα για αυτά που έχει πει και ξέρω ότι δεν τα έχει πει ο Ιωάννης αυτά και τον στηρίζω απόλυτα», πρόσθεσε η Μαρίνα και ο Ιωάννης πρόσθεσε: «Ψωμί κι αλάτι, ο,τι έγινε έγινε, περασμένα ξεχασμένα».