Masterchef: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει - «Δεχόμουν σχόλια από μικρή για την αλβανική μου καταγωγή»

«Αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef: Πρώην παίκτρια αποκαλύπτει - «Δεχόμουν σχόλια από μικρή για την αλβανική μου καταγωγή»

Το πρωί της Τετάρτης, η πρώην παίκτρια του Masterchef 5, Μαρίνα Ντεμολλάι, μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και συγκεκριμένα στη Νάντια Ρηγάτου.

Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της από το ριάλιτι μαγειρικής όσο και στα σχόλια που δέχεται στα social media από μερικούς followers, ενώ στο μεταξύ έχει φτιάξει η σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της, Ιωάννη.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Ντεμολλάι

«Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα και ξεχείλισε το ποτήρι… Γιατί συνήθως τα μηνύματα που λαμβάνω είναι είτε για την καταγωγή μου από την Αλβανία είτε για σχόλια που έκανα για κάποια παιδιά. Εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη από τα απιδιά που αδίκησα κι έχω μιλήσει.

Για την καταγωγή μου δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, είμαι περήφανη που οι γονείς μου είναι από την Αλβανία και για την πατρίδα που με μεγάλωσε. Υπήρχαν σχόλια από μικρή.

Από εκεί ξεκίνησε ο δυναμισμός κι η επιθετικότητα γιατί βάζω ασπίδες για να μην πληγώνομαι συνέχεια. Δεν ήμουν τόσο αδύνατη κι απλά το παιδάκι από την Ελλάδα που πάει σχολείο κι ούτε είχαμε τα τρελά λεφτά για να ντύνομαι καλά. Δεν μετάνιωσα για τίποτα. Αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα κι άξια μάνα.. Βγήκα δυνατή από όλο αυτό.»

«Δεχόμουν πόλεμο από τον Διονύση»

Το πρωί της Τρίτης, η Μαρίνα Ντεμολλάι βρέθηκε καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου, με αφορμή την της αποχώρηση από το Masterchef 5.

Η επίδοξη σεφ ηττήθηκε από τον Διονύση, ο οποίος θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό με την Μαργαρίτα και ένας από τους δύο θα αναδειχνεί ο μεγάλος νικητής.

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι μπήκα στο διαγωνισμό με στρατηγική. Δεχόμουν πόλεμο από τον Διονύση. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία. Έβγαινα από το δωμάτιο και όπου με πετύχαινε… Περνούσα από δίπλα του κι έλεγε διάφορα σχόλια για μένα προσωπικά. Στην αρχή κάναμε πολλή παρέα με τον Διονύση. Προφανώς κάποια από τις συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκε, είπα αυτή την ατάκα “δάγκωσε τη λαμαρίνα”.

Προσπάθησα να το διακωμωδήσω για να μην το πάρει άσχημα η οικογένειά μου έξω, έχω τον άντρα μου, τα παιδιά μου, τη μαμά μου. Ο Διονύσης δεν είναι άνθρωπος που θα δώσει το περιθώριο να συζητήσεις. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία, αλλά εκείνος το συνέχιζε, με πίεζε ψυχολογικά και όλο αυτό με επηρέασε.

Ο Ιωάννης είχε ένα άλλο πρόσωπο μέσα στο σπίτι. Μου έκαναν εντύπωση τα όσα είπε για μένα. Για τον Ιωάννη και τη Μαρία μπορεί να παρεξήγησα τη συμπεριφορά τους, ζητάω συγγνώμη. Με τη Μαρία το συζητήσαμε, αλλά με τον Ιωάννη όχι. Στην αρχή δεν είχα σωστή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους και αποφάσισα να ξαναμπώ πιο ήρεμη. Με τη Λία είχε γίνει παρεξήγηση και το λύσαμε στις επιστροφές.

Η Κωνσταντίνα δεν ήταν κολλητή μου, ήταν απλώς φίλη μου. Η Κωνσταντίνα δεν μου σήκωνε το τηλέφωνο γιατί φοβήθηκε από τα αρνητικά σχόλια του κόσμου. Μου ξαναμίλησε στις επιστροφές και μου ζήτησε να τη βοηθήσω, αλλά δεν το έκανα. Δεν μιλάμε τώρα με την Κωνσταντίνα. Με τον Αλέξανδρο τα συζητήσαμε και τα βρήκαμε. Στεναχωριέμαι με την εξέλιξη της σχέσης μου με την Κωνσταντίνα. Σοκαρίστηκα απ’ όσα άκουσα.

Ήταν προσβλητικά αυτά που είπαν για μένα, δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα ειδικά στην τηλεόραση, είναι πραγματικά ντροπιαστικό όλο αυτό. Με τον Διονύση δεν θα κάνω παρέα, δεν θέλω να έχω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Στον Ιωάννη ζητάω συγγνώμη, αλλά τα πράγματα που έχει πει δεν αρμόζουν ούτε στο πρόσωπό του, αλλά και πάλι δεν θα ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Και με την Ανούς δεν θα έκανα παρέα με τίποτα. Θα πω βέβαια ότι πολλές φορές είχε πάρει θέση υπέρ μου απέναντι στον Διονύση, με είχε υπερασπιστεί. Αλλά μετά ήρθε ο… λούτσος!».