MasterChef 5: Στον τελικό ο Διονύσης

Δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Στον τελικό ο Διονύσης

Ο ημιτελικός του MasterChef 5 ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τον Διονύση να είναι αυτός που εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο πλευρό της Μαργαρίτας, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Ο νεαρός μάγειρας δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Αφού πέρασε μπροστά στο τεστ δημιουργικότητας ο Διονύσης, οι δύο παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν άλλη μία αντιγραφή πιάτου, αυτή τη φορά από τον Νίκο Θωμά.

Ο Διονύσης κατάφερε και πάλι να επικρατήσει και έτσι μόλις είδε τη βαθμολογία του και συνειδητοποίησε πως πάει τελικό, ξέσπασε σε κλάματα και πήγε να αγκαλιάσει τους κριτές. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση αφού ήταν το όνειρό της να φτάσει στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η πρόκριση του Διονύση στον τελικό του MasterChef 5

Ανούς: Ξεκαθάρισε αν έχει χωρίσει με τον Διονύση

Η Ανούς Χεριμιάν μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και στον Αρτ Αντιμιάν όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Διονύση, η οποία δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι του MasterChef 5.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και τον φιναλίστ του παιχνιδιού να έχουν χωρίσει εξαιτίας μια δήλωσης που έκανε ο Σεροπ στο Happy Day.

«Τα καλύτερα έρχονται τώρα με τον Διονύση. Νομίζω δεν χρειάζονται πολλές δηλώσεις, όταν βγει και εκείνος από το παιχνίδι, θα μιλήσει και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε καλά. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και νομίζω δεν χρειάζεται να δηλώσουμε κάτι άλλο. Προς το παρόν είναι όλα στον αέρα, αλλά θα δείξει αν θα μείνουμε μαζί» είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef.