MasterChef Spoiler (31/5): Αυτός ο παίκτης περνάει στον μεγάλο τελικό

Έχουμε το όνομα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Spoiler (31/5): Αυτός ο παίκτης περνάει στον μεγάλο τελικό

Το MasterChef επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο (31/5), στο οποίο θα κριθεί ποια θα είναι η δυάδα του τελικού που θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef καθώς και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μαρίνα και Διονύσης θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο αλλά μόνος ένας θα καταφέρει να πάει και συναντήσει την Μαργαρίτα.

Ο παίκτης που περνάει στον τελικό του MasterChef 5

Μπορεί η Μαρίνα να είναι αυτή που προηγείται μέχρι στιγμής στον ημιτελικό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως απόψε τα πράγματα θα αλλάξουν μιας και η Μαρίνα θα χάσει λίγο τη μπάλα και θα βρεθεί πίσω στο σκορ.

Κάπως έτσι, αυτός που θα εξασφαλίσει την πρόκριση δε θα είναι άλλος από τον Διονύση, ο οποίος θα στερήσει την ευκαιρία να δούμε δύο γυναίκες στον τελικό του αγαπημένου ριάλιτι.

MasterChef Spoiler Διονύσης τελικός

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ο Ιωάννης αποχώρησε και "άδειασε" Διονύση και Μαρίνα

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef 5, ο Ιωάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για τα όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για τις συμπεριφορές των παικτών, "αδειάζοντας" Μαρίνα και Διονύση.

«Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό, εγώ αυτό θέλω να του πω, ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη, όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν του πεις συγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει. Είναι κουραστικό αυτό που κάνει, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα, την κάνει και ήρωα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

«Γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το κους κους. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά. Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου».

Ωστόσο, ποιος πρώην παίκτης θα γυρίσει ερωτική μαγειρική εκπομπή.