Γενέθλια για τον Θοδωρή Μαραντίνη - Η εντυπωσιακή τούρτα που του ετοίμασαν

Πόσο χρονών έγινε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τον Θοδωρή Μαραντίνη - Η εντυπωσιακή τούρτα που του ετοίμασαν

Ημέρα χαράς σήμερα για τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και γίνεται 43 χρονών. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία φαίνεται η τούρτα που του πήραν οι γιοι του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κλείνει τα 43 όπως και ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος έκανε και μία υπέροχη ανάρτηση για τα παιδικά του χρόνια, και τα γιόρτασε με μία τούρτα που έχει πάνω το συγκρότημά του, τους Onirama.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη

«My boys rock !!! Happy birthday to me !Ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σας κ την έκπληκτη τούρτα !! Επίσης σταματήστε να βάζετε ανάποδα τα κεράκια !!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Πήγα να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, στην εκπομπή Τετ α Τετ και τον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha Κύπρου. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα και εξομολογήθηκε πως τα τελευταία 2 χρόνια ήρθαν όλα μαζί.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν όντως πολλά μαζί, γιατί ήρθε κι ένα πρόβλημα υγείας σημαντικό για μένα που με επηρέασε πάρα πολύ», αποκαλύπτει μεταξύ άλλων.

«Αυτή τη στιγμή, ως πατέρας, οτιδήποτε μπορεί να στενοχωρήσει, να ενοχλήσει ή να αφορά στα παιδιά μου είναι κάτι που μπορεί να με επηρεάσει και να με ρίξει συναισθηματικά. Δεν είναι κακό να πέφτεις κάποια στιγμή, θεωρείς ότι είναι κάτι ίσως και απαραίτητο. Νιώθω ότι αρχίζω και πατάω καλύτερα στα πόδια μου και βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες: τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον», εξομολογείται.

«Υπάρχουν στιγμές που επιλέγω τη μοναξιά μου συνειδητά και τη χρειάζομαι. Με τρομάζουν οι στιγμές που δεν θα την επιλέξω και θα είναι εκεί», λέει χαρακτηριστικά. Ο Θοδωρής Μαραντίνης επίσης, μας δείχνει για πρώτη φορά τον πατέρα του.

«Στην αρχή πήγα να μπω στη διαδικασία να εισρπάξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία, μετά βγήκα εντελώς και προσπάθησα να βρω το καλό που τελικά θα προκύψει από οποιαδήποτε απόφαση κρίνω πως είναι η καλύτερη», αποκάλυψε για τον χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου το 2019 που ανακοίνωσαν με ανάρτηση στο Instagram.

Και συνέχισε: «Μιλήσαμε και με ειδικούς για το πως θα προσεγγίσουμε τα πράγματα για τα παιδιά. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά νιώθω ότι το καταλαβαίνουν σιγά σιγά και πλέον προσαρμόζονται εύκολα τελικά».