Ολυμπία Χοψονίδου: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Έκοψε τα μαλλιά της και ανανεώθηκε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μία full time μαμά αλλά πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό της. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι απλά εντυπωσιακή.

Η ίδια είχε εξηγήσει πριν από λίγο καιρό, πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά μετά από έξι εγκυμοσύνες και φαίνεται πως τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με το look των μαλλιών της.

Το νέο της look είναι η τελευταία λέξη της μόδας και της ταιριάζει πάρα πολύ. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το νέο look της Ολυμπίας Χοψονίδου

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης η οικογένεια Σπανούλη - Πόσο τους κόστισε η βουτιά

Καραντίνα τέλος, με χιλιάδες Αθηναίους να βγαίνουν στις παραλίες, ανάμεσά τους και η οικογένεια Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μαζί με τη γυναίκα της ζωής του και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου, είχαν έναν παραπάνω λόγο να ζητούν μια μίνι απόδραση στη θάλασσα, με δεδομένο πως πολύ δύσκολα μπορούν έξι παιδιά να μείνουν σε ένα σπίτι.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Έτσι, λοιπόν, μέσα στη μαζική έξοδο των προηγούμενων ημερών, ο φακός του YOU τούς συνάντησε σε παραλία της Βουλιαγμένης, με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά τους, τον Θανάση, τον Βασίλη, την Αιμιλία και την Αναστασία. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται και πολλά έξοδα αφού μόνο ένα σετ ξαπλώστρες στον Αστέρα κοστίζει 50 ευρώ ενώ για καθένα από τα 4 παιδιά τους χρειάστηκε να πληρώσουν 12,5 ευρώ.

Με λίγα λόγια η βουτιά της περασμένης εβδομάδας κόστισε τουλάχιστον 100 ευρώ!

Γέλια, χαρές, παιχνίδια στο νερό με μπάλα και τα γονίδια είναι ολοφάνερο πως... έκαναν το θαύμα τους, αφού, πέρα από τα χαρακτηριστικά, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Θανάσης, έχει κληρονομήσει και το ύψος των γονιών του. Ηλιοθεραπεία για την Ολυμπία και κουβεντούλα, παράλληλα με επιτήρηση στα μικρότερα μέλη της οικογένειας, για να μην απομακρυνθούν, με τον Βασίλη Σπανούλη να παρακολουθεί κι εκείνος από απόσταση. «Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο πιο καλά μπορούμε», έχει δηλώσει σχετικά ο πάτερ φαμίλιας, λίγο μετά τον ερχομό της μικρότερης κόρης του, συμπληρώνοντας πως δεν πρόκειται να συνεχίσει το... σερί των παιδιών.

Βασίλης Σπανούλης μπάνιο

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ! Το σούπερ αποκλειστικό αυτής της εβδομάδας είναι η εγκυμοσύνη της Κατερίνας Στικούδη! Θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά!