Στην Μύκονο ο Γιώργος Αγγελόπουλος - «Μοίρασε» εγκεφαλικά με τις βουτιές του στην θάλασσα

Οι κοιλιακοί του τράβηξαν ξανά όλα τα βλέμματα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Μύκονο ο Γιώργος Αγγελόπουλος - «Μοίρασε» εγκεφαλικά με τις βουτιές του στην θάλασσα

Στην Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του αυτή την περιόδο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον ίδιο να καταφέρνει να μαγνητίζει για ακόμη μια φορά όλα τα βλέμματα.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που ο Ντάνος αναδείχθηκε νικητής του Survivor, ωστόσο φροντίζει να παραμένει αρκετά ενεργός στην επικαιρότητα, κυρίως με τις φιλανθρωπικές του δράσεις.

Μάλιστα, το διάστημα αυτό, πολλά δημοσιεύματα τον θέλουν να αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσιάσης ενός νέου πρότζεκτ του ΑΝΤ1, με τον ίδιο ωστόσο να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα κάτι.

Προς το παρόν, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του στην Μύκονο παρέα με φίλους, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να τον απαθανατίζει την ώρα που έβγαινε από την θάλασσα.

Φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Μύκονο

Γιώργος Αγγελόπουλος διακοπές

Γιώργος Αγγελόπουλος Μύκονος

Γιώργος Αγγελόπουλος στην Μύκονο

«Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί ο Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day με αφορμή το Survivor 4 και μίλησε για τον Γιώργο Λιανό και την παρουσίαση του ριάλιτι.

Ο αγαπημένος Ντάνος αρχικά ανέφερε χαρακτηριστικά για την ένωση που είχε βρεθεί εκείνος με αφορμή το party που έκαναν οι παίκτες του 4ου κύκλου του ριάλιτι: «Ήταν πολύ ιδιαίτερη μέρα εκείνη γιατί συνειδητοποίησα πόσα κιλά έχω χάσει βλέποντας τον εαυτό μου στον καθρέφτη μετά από τρεισήμισι μήνες και το να αισθάνεσαι καθαρός. Έπρεπε να φάμε όσα είχαμε μπροστά μας, αλλά για να φάμε έπρεπε να τραγουδήσουμε.

Το κακό είναι ότι φάγαμε πρώτα και τραγουδήσαμε μετά. Όχι ότι θα άλλαζε τίποτα στο αποτέλεσμα. Ήταν μια μέρα χαλάρωσης. Προσπαθώ να ξεχάσω ότι τραγούδησα, αλλά δεν γίνεται. Ήταν το Ξυλούρη, η Μπαλάντα του κυρ Μέντιου».

Όσο για το φετινό survivor, είπε: «Είδα λίγο στην αρχή το φετινό Survivor γιατί είχαμε συζητήσει τότε να το παρουσιάσω. Νομίζω είναι λίγο διαφορετικό και προβάλλονται πολύ περισσότερο στο κομμάτι των reality κάποια πράγματα. Δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσω ποτέ το Survivor γιατί και ο Γιώργος Λιανός τα πάει πάρα πολύ καλά».

Και αποκάλυψε: «Συζητάμε κάτι τηλεοπτικό από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα, θα δούμε. Είναι με άλλη ομάδα και όταν είναι κάτι ανακοινώσιμο θα το πούμε»!