Happy Day: Η Έλλη Κοκκίνου έστειλε on air μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δεν φαντάζεστε τι της είπε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Happy Day: Η Έλλη Κοκκίνου έστειλε on air μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωί της Πέμπτης, η Έλλη Κοκκίνου θέλησε να κάνει μια έκπληξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και έτσι αποφάσισε να της στείλει μήνυμα κατά την διάρκεια του Happy Day.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια άκουσε να παίζει το τραγούδι της στον αέρα της εκπομπής και έτσι έσπευσε να το στείλει στην παρουσιάστρια.

Η Σταματίνα είπε λοιπόν χαρακτηριστικά: «Αγαπημένη Έλλη Κοκκίνου. Αυτή η εκπομπή βασίζεται στη διάδραση, εμείς μιλάμε, εσείς μας απαντάτε… Μου έστειλε βιντεάκι η Έλλη Κοκκίνου την ώρα που παίζαμε το τραγούδι της και μας βλέπει από το σαλόνι της και της είπα «περίμενε τώρα παίζουμε και το καινούργιο σου». Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και μου λέει «Μου κάνετε αφιέρωμα;». Έλλη, σ’ αγαπάμε»!

Στο μεταξύ, η Έλλη Κοκκίνου πήγε για μπάνιο και τράβηξε όλα τα βλέμματα με το μικροσκοπικό μαγιό της.

Happy Day Η Έλλη Κοκκίνου έστειλε on air μήνυμα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ήταν πολύ δύσκολο! Ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια επίσης, αναφέρθηκε και στις δυο αποβολές που είχε στην αρχή του γάμου της, με τον Θέμη Σοφό.

«Γενικώς, είναι το τάιμινγκ που συζητιούνται διάφορα, αλλά εμείς είμαστε της λογικής, ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Περνάμε όμορφα τα πρωινά, έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση με τον κόσμο και σαν άνθρωπος είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω μέσα από το Happy Day. Έχουμε μια πολύ ωραία παρέα, οπότε δεν είναι στις προτεραιότητές μου να φύγω από αυτή τη ζώνη.

Δεν έχω κρύψει τις δύο αποβολές που είχα, πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη μου κόρη. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια. Όλες μου οι εξετάσεις ήταν καθαρές, ήμουν υγιής, αλλά όταν είχα και τη δεύτερη αποβολή, όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις, ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.