Κώστας Τσουρός: Η απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Δεν είμαστε δεμένοι σε μια καρέκλα, εξελισσόμαστε»

«Η Ναταλία είναι ενήμερη και ξέρει πως...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Τσουρός: Η απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον - «Δεν είμαστε δεμένοι σε μια καρέκλα, εξελισσόμαστε»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί φέτος από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και να παίρνει μεταγραφή για το Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός λοιπόν δεν επιβεβαίωσε τις φήμες αλλά επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις αλλά τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος πιθανόν να μετακομίσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

«Με την Ναταλία έχουμε απίστευτη σχέση. Τρία χρόνια είμαστε μαζί, είμαστε σαν οικογένεια πια. Φυσικά και είναι ενήμερη και ξέρει πως έχω κάνει συζητήσεις. Είμαστε επαγγελματίες και εξελισσόμαστε. Δεν είμαστε δεμένοι σε μια καρέκλα. Και το οικονομικό είναι βασικό».

Ο Γιώργος Λιάγκας την ίδια στιγμή, γύρισε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και του είπε: «Δημήτρη αν φύγει ο Τσουρός, να πάω εγώ με τη Μελέτη, να έρθει ο Τσουρός εδώ και να πας εσύ στη Ναταλία» με τον Κώστα Τσουρό να λέει: «Δημήτρη, πάντως Καλύτερα δε γίνεται να ξέρεις. Φυσικά και θα περάσει καλά. Αν φύγω εγώ».

«Δεν θα πήγαινα σε ζώνη απέναντι από την Ναταλία Γερμανού»

Μέσα από δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό, ο Κώστας Τσουρός θέλησε να απαντήσει στις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Mega, τονίζοντας πως δε θα αναλάμβανε εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δεν γίνεται και όπως εξήγησε στις δηλώσεις του έχει ενεργό συμβόλαιο με τον ALPHA.

«Έχω ενεργό συμβόλαιο με τον Alpha μέχρι το καλοκαίρι. Δεν ισχύει το δημοσίευμα κι απόρησα όταν το διάβασα, γιατί όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε ζώνη απέναντι από την εκπομπή που εργάζομαι σήμερα και τη Ναταλία Γερμανού», είπε χαρακτηριστικά.