Γιώργος Μαυρίδης: Αυτός θα τον παντρέψει με την Κρίστη Καθάργια

«Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορωνοϊός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαυρίδης: Αυτός θα τον παντρέψει με την Κρίστη Καθάργια

Ο Γιώργος Μαυρίδης ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κρίστη Καθάργια και το πρωί της Πέμπτης, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, αποκάλυψε ποιος θα είναι ο κουμπάρος του.

Ο παρουσιαστής, χθες έκλεισε τα 43 του και σήμερα, έδωσε όλες τις πληροφορίες για τον γάμο του με την καλή του.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Μαυρίδη για τον γάμο του με την Κρίστη Καθάργια

«Είμαι 43 χρονών, αλλά αισθάνομαι σαν 5χρονο. Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορωνοϊός. Από τη στιγμή που υπάρχει νομοθεσία που αποφασίζει πόσα άτομα θα πάνε σε έναν γάμο, είπαμε να το ακυρώσουμε, μέχρι να αποφασίσουμε εμείς πόσα άτομα θα καλέσουμε σε αυτή την όμορφη στιγμή.

Καλύτερα να αποφασίσουμε εμείς, να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για το τι θέλουμε να κάνουμε, όχι ο κορωνοϊός. Στον γάμο μας θα είναι κουμπάρος ο Γιώργος Κατσινόπουλος από τη δική μου πλευρά. Και ένας ακόμη Γιώργος από την πλευρά της γυναίκας μου» ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Βραδινή έξοδος του Γιώργου Μαυρίδη με την Κρίστη Καθάργια στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Μπορεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο έχουμε δει αρκετές κοινές τους αναρτήσεις.

Οι δυο τους λοιπόν, μετά το τέλος του lockdown, πραγματοποίησαν την πρώτη τους βραδινή έξοδο σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Κρίστη Καθάργια μάλιστα, έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με πρωταγωνιστεί τον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ αναμένουμε και το γάμο τους.

Γιώργος Μαυρίδης Κρίτση Καθάργια βραδινή έξοδος