Όλγα Κεφαλογιάννη: Η δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας στο πλευρό του Μίνου Μάτσα

Πιο λαμπερή από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η δημόσια εμφάνιση της εγκυμονούσας στο πλευρό του Μίνου Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλευρό του αγαπημένου της συζύγου, Μίνου Μάτσα στην επίδειξη που πραγματοποίησε ο οίκος μόδας Dior, στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Η πολιτικός έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της λόγω της εγκυμοσύνης της, ωστόσο χθες θέλησε να δώσει το παρών στο event που τράβηξε τα βλέμματα.

Η εμφάνισή της ήταν απλά εντυπωσιακή με ένα μωβ φλοράλ φόρεμα. Δείτε εδώ τι φόρεσαν οι υπόλοιποι celebrities στην επίδειξη.

Η εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα στην επίδειξη του Dior

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας Dior

Aυτό είναι το φύλο των διδύμων μωρών που περιμένουν

Για πρώτη φορά γονείς πρόκειται να γίνουν σε λίγους μήνες η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας, με τους ίδιους να περιμένουν μάλιστα δίδυμα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους και σύμφωνα με την Σάσα Σταμάτη, η Όλγα Κεφαλογιάννη θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι

Η Όλγα Κεφαλογιάνη είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξη της: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας Αποκάλυψαν το φύλο των διδύμων που περιμένουν