Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε αν είχε συμπτώματα από το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Με ρώτησαν αν είμαι έγκυος...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε αν είχε συμπτώματα από το εμβόλιο του κορωνοϊού

To πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, εξήγησε τι συνέβη χθες, όταν πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όπως είπε, έκανε το Moderna και το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν ότι την πόναγε λίγο το χέρι της μετά, ενώ την πρώτη δόση έκανε και ο Χρήστος Πλαΐνης.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Πίνω χυμούς επειδή έκανα το εμβόλιο χθες. Πήγα στον Προμηθέα και εμβολιάστηκα. Ήταν όλοι τόσο ευγενικοί. Όταν μπήκα μέσα, ήταν ένας νεαρός, ένα παιδάκι, με στρατιωτική στολή. Μου είπε πως θα μου κάνει το εμβόλιο. Του λέω πόσο χρονών είσαι αγόρι μου και μου είπε 22 και πως είναι νοσηλευτής στο 401.

Τον είδα πολύ μικρό και γλυκό. Τελικά ήρθαν και άλλες δύο κυρίες και μου το έκαναν. Εγώ έκανα το moderna και πρήστηκε πολύ το χέρι μου. Τίποτα άλλο. Με ρώτησαν απλά αν είμαι έγκυος και τους είπα δυστυχώς όχι. Κάθισα 15 λεπτά και μετά έφυγα. Καλή ανοσία σε όλους μας» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν μπορώ να βγαίνω κάθε μέρα και να...»

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου με τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου που έκανε το πρωί της Πέμπτης, μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια των Κου Κου με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Τσαλίκη και το ΣΚΑΙ, προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα.

«Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο. Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά. Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος, ο οποίο εσύ: "Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα". Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο.

Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό. Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό είναι αυτή η απόφασή μας. Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος.

Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος. Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται».