Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Ράντου: Αποκάλυψε ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Χάρη Ρώμα

«Έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η παραφιλολογία...»

Ελένη Ράντου: Αποκάλυψε ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Χάρη Ρώμα
News 19.06.2021 13:39
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ράντου στο περιοδικό Gala, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Χάρη Ρώμα, αποκαλύπτοντας πως οι φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα μεταξύ τους είναι ανυπόστατες.

Η Ελένη Ράντου εξήγησε πως δεν ήθελε να κάνει το remake του Κωνσταντίνου και Ελένης, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν, και γι΄αυτό το λόγο ο κόσμος θεωρεί πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Ράντου για τον Χάρη Ρώμα

«Τι συνέβη με τον Χάρη Ρώμα; Είπες κάτι κακό γι’ αυτόν;», ήταν η ερώτηση και η Ελένη Ράντου απάντησε:

«Καμία σχέση. Συνέχεια παίζεται στην αρένα ότι υπάρχει μια κόντρα μεταξύ μας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι κακό για τον Χάρη γιατί του οφείλω δύο χρόνια απόλυτης ευεξίας. Και το μεταξύ μας είναι πολύ αγαπησιάρικο και τον εκτιμώ. Απλά, επειδή έχω αρνηθεί, από προσωπική άποψη, να κάνω ξανά το Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η παραφιλολογία.

Μπορεί και να κάνω και λάθος, αλλά τα Φιλαράκια δεν τα ξανακάνεις. Και τώρα που γίνονται, μου φαίνεται πολύ ζόρικο να δω τους ήρωες 50άρηδες. Μπορεί να κάνω και λάθος».

Ελένη Ράντου Χάρης Ρώμας

«Δεν θα έκανα ξανά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, νομίζω θα απογοητευόταν ο κόσμος»

Πριν λίγο καιρό, η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση και για την ξεκάθαρη απόφασή της να μην ξανακάνει το Κωνσταντίνου και Ελένης.

«Το θέατρο είναι η τέχνη του ανέφικτου κι εγώ είμαι πιο καλή στα υπερβατικά και όχι στα ρεαλιστικά, με αυτά πλήττω. Αν μπορούσα θα έκανα μόνο θέατρο. Από την άλλη την τηλεόραση πρέπει να τη δοκιμάσεις, δεν προτείνω σε κανέναν να μην τη δοκιμάσει.

Μου έμαθε πράγματα στην ταχύτητα που χρειάζεται να συλλάβεις πράγματα. Απλώς η υπέρβαση που ζητιέται στο θέατρο… Έρχεται το κοινό που ξέρει ότι βλέπει ένα ψέμα αλλά φεύγοντας έχει πειστεί ότι βλέπει μια αλήθεια. Το αγάπησα και με τα χρόνια κατάλαβα ότι αυτό είναι η δική μου ταυτότητα παρά τις τεράστιες επιτυχίες στην τηλεόραση. Είμαι για το θέατρο», είπε αρχικά.

«Αν δεν ήταν η καραντίνα δεν θα έκανα τηλεόραση. Ζορίζομαι πολύ. Όταν συνηθίζεις το θέατρο θες να ξεχάσεις την τηλεόραση. Δεν θα έκανα ξανά το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, νομίζω θα απογοητευόταν ο κόσμος».

Αναφορικά με τις καταγγελίες, για τις οποίες έχει μιλήσει σε δηλώσεις της αρκετές φορές: «Οι εποχές είναι στρυμωγμένες και αποκαλυπτικές. Μέσα από όλο αυτό δεν μου αποκαλύφθηκαν μόνο τα συγκεκριμένα περιστατικά αλλά και πώς τα αντιμετώπισε ο κόσμος. Υπήρχε και κανιβαλισμός. Βγήκε μίσος και από τη μία και από την άλλη πλευρά και ήταν αγριευτικό και σοκαριστικό. Είτε έπαιρνες θέση είτε όχι ήταν μια στιγμή που εξέθετε τους πάντες. Όλοι ήταν εκτεθειμένοι γιατί έπεσε φως σε πολύ σκοτάδι και αυτό εξέθετε και αυτούς που το άκουγαν.

Είναι ένας χώρος που πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτός σου και από τη φύση του αντιδρά. Η μαθητεία και η κάθε δουλειά απαιτεί πειθαρχεία. Δεν είναι εύκολο σε κάθε σου στιγμή να υποδύεσαι έναν άλλον άνθρωπο, υπάρχουν άμυνες, είναι επώδυνο.

Δεν είναι άντε πάμε και γελάμε όπως νομίζει ο κόσμος. Είναι μια οδυνηρή εμπειρία η διαδικασία. Το ότι εμπιστεύεσαι την ψυχή σου σε έναν σκηνοθέτη, έναν παραγωγό, γιατί το αντικείμενο της δουλειάς σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Οπότε η κακοποίηση πονάει διπλά. Είναι πολύ εύκολο να παρεκκλίνει η προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα και να γίνει κακοποίηση. Είναι μια λεπτή γραμμή».

Η Ελένη Ράντου φοβήθηκε ότι τρελαίνεται όταν κατάλαβε ότι έχει κατάθλιψη. «Με τα χρόνια κατάλαβα ότι ήταν πολύ χρήσιμο και όταν έκανα μια κουβέντα με μια στιχουργό μου είπε ότι είναι στοιχείο ωριμότητας. Αυτό που με δίδαξε είναι ότι αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο μπορεί να σου μάθει σοφά πράγματα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Ράντου: «Συζητώντας με συναδέλφους, μου λένε ότι δεν θέλουν να ξαναγυρίσουν στο θέατρο»

Ελένη Ράντου: «Μερικές φορές ακούω την ερώτηση "ποια είσαι"»

Share