Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Μαίρη Συνατσάκη

Ποιοι από τα τρία έκανε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Μαίρη Συνατσάκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως έκανε κι εκείνη με τη σειρά της, το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Όπως έκανε νωρίτερα και η καλή της φίλη, Αθηνά Οικονομάκου, και η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε το στιγμιότυπο από τον εμβολιασμό της, μαζί με τη δίδυμη αδερφή της, Αλίκη.

Τα δύο κορίτσια έκαναν το εμβόλιο της Moderna.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

«Όλα μας τα εμβόλια μαζί τα έχουμε κάνει σε τούτη την ζωή. Μας πήγαιναν οι γονείς μας τότε. Έκανε πρώτα εκείνη γιατί εγώ φοβόμουν και ήθελα να δω ότι δεν θα πονέσει. Έτσι το κάναμε και τώρα. Mondernες πια. Καλή ανοσία σε όλους!» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Νέα κόντρα ανάμεσα σε Μαίρη Συνατσάκη και Νίκο Μωραΐτη

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεσπάει ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Νίκο Μωραΐτη, με αφορμή ένα tweet που έκανε πριν λίγες μέρες ο δεύτερος για την εμφάνιση της Λίνας Μενδώνη στην επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο.

«Η Μενδώνη ντυμένη ψυγείο και πίσω της η Παναγιωταρέα κλινοσκέπασμα σετ με πατερίτσα στην επίδειξη του Dior. Το 1967 στο 2021. Μωρ' τι ζούμε;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μωραΐτης και όπως ήταν επόμενο, η ανάρτησή του αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Μαίρη Συνατσάκη αντέδρασε στην συγκεκριμένη ανάρτηση: «Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να γίνεσαι τόσο χυδαία προσβλητικός; Να μην έχεις ιδέα πως να ζητήσεις συγγνώμη έστω λίγο σαν να την εννοείς; Ότι νομίζεις πως δεν είσαι σεξιστής επειδή δεν αναφέρθηκες στο φύλο μιας γυναίκας αυτό καθαυτό; Ή ότι όλα αυτά γίνονται για κομματικούς λόγους;» έγραψε η παρουσιάστρια.

Με τη σειρά του ο Νίκος Μωραΐτης έκανε repost το σχόλιό της και έγραψε: «Επάγγελμα influencer, που σημαίνει ότι επηρεάζει κόσμο. Δε βρήκε λέξη να πει για την τσιμεντωμένη Ακρόπολη, τη συγκάλυψη Λιγνάδη, τις καμένες Μυκήνες. Η κυρία Συνατσάκη διαφημίζει με επιτυχία προϊόντα που της ανατίθενται. Η θέση της σε κανάλι εξασφαλισμένη για την επόμενη σεζόν».

Μαίρη Συνατσάκη Νίκος Μωραΐτης

Το μεταξύ τους σταμάτησε με ένα δεύτερο tweet που έκανε η Μαίρη Σαυνατσάκη, κάνοντας τον Νίκο Μωραΐτη να κατεβάσει την παραπάνω ανάρτηση.