Αναστάσης Ροϊλός: «Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε...»

«Τρώω αρκετή παντόφλα σε σχέση με αυτό το ζήτημα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αναστάσης Ροϊλός: «Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε...»

Ο Αναστάσης Ροϊλός έκανε δηλώσεις στις κάμερες, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ντύσιμο του αλλά και στην «παντόφλα» που τρώει για αυτήν την επιλογή του από τη σύντροφό του αλλά και από φίλους.

«Συνήθως επειδή έχω ένα θέμα με το ντύσιμο, βαριέμαι πάρα πολύ. Έχω πολλά ίδια outfiit, πολλά μαύρα μπλουζάκια και παντελόνια και φορώ αυτά και ξέρω τι ακριβώς θα βάλω. Συνήθως ναι. Έχει τύχει η σύντροφός μου να μου πει ρε που πας έτσι» ανέφερε ο ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες που στον δεύτερο κύκλο θα κάνει την ανατροπή.

Η αποκάλυψη του Ροϊλού για την παντόφλα του τρώει

Και συνέχισε: «Τρώω και αρκετή παντόφλα μου σε σχέση με αυτό το ζήτημα, τύπου βάλε κανένα χρώμα κι από φίλους κι από όλους».

«Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου έκανε ο Αναστάσης Ροϊλός στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου με τον νεαρό ηθοποιό να μιλάει για τη συμμετοχή του στη σειρά καθώς και για τις τελευταίες συγκλονιστικές σκηνές.

«Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου, σίγουρα στον Νικηφόρο ήταν υπογραμμισμένο. Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν. Σίγουρα όταν φεύγει κάποιος από την οικογένεια, πονάει, αλλά όλοι πιστεύουμε πως το σενάριο έχει μια δομή.

Είναι καλύτερο να κόβεις τα πράγματα στην άρση τους. Στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, παρότι ξέρεις ότι είναι μυθοπλασία, κάπως ζεις τον αποχωρισμό εκείνη την ώρα. Έχεις δουλέψει με τον άλλον τόσο καιρό, ακόμα και να μην έχεις σκηνές μαζί του, τον συναντάς στα διαλείμματα και δένεσαι, είναι αποχωρισμός», είπε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, στη συνέχεια, πρόσθεσε για τις Άγριες Μέλισσες: «Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου, τα οποία δεν θα τα μοιραστώ. Το ότι δεν λέω σπόιλερ είναι και η προσωπική μου άποψη ως θεατής. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη. Αν δύο άνθρωποι μπορούν να με καταστρέψουν και να μη μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης. Στη σκηνή με τον Μπάμπη που τον κόλλησα στον τοίχο, στο cut που έγινε τον έφτιαχνα και κάποιος μου φώναξε… ασ τον ήσυχο».