Πρόσωπο από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης

Κατασχέθηκαν πέντε δενδρύλλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρόσωπο από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης

Το απόγευμα της Τρίτης, αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, συνέλαβαν έναν 50χρονο άνδρα για καλλιέργεια κάνναβης. Ο εν λόγω άνδρας στο παρελθόν εμφανιζόταν στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια.

Συνολικά από το σημείο εκριζώθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από μισό μέτρο έως 1.10 μ., τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα (γεωργικά εργαλεία, πλαστικά δοχεία κ.α.), πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Σύμφωνα με το eviathema.gr 50χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια και μάλιστα η παραγωγή του είχε γράψει και τραγούδια. Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Δείτε εδώ το σχόλιο που είχε κάνει η Αννίτα Πάνια για την τηλεθέαση της εκπομπής της.

«Αποχώρησα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Δεν περνούσα καλά και τα λεφτά δεν ήταν αρκετά»

Η Λίλιαν Αρχοντή μίλησε στην κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε οικειοθελώς από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια όπου και συμμετείχε στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

«Την περίοδο της καραντίνας δεν εργάστηκα λόγω της κατάστασης, παρά μόνο λίγο τον πρώτο καιρό που ήμουν κάπου και μετά σταμάτησα. Αποχώρησα οικειοθελώς για προσωπικούς μου λόγους από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Δεν περνούσα καλά».

«Μας έδιναν Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή, έγραφα το κείμενο, το μάθαινα απ’ έξω, δεν υπήρχε autocue και έπρεπε να βγει σε ζωντανή εκπομπή να το παρουσιάσεις» πρόσθεση η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.. «Ήταν αρκετά λεπτά, τα λεφτά δεν ήταν αρκετά», είπε η Λίλιαν Αρχοντή η οποία πήρε θέση και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.