Δε Γκρανμάδερ: Αυτός είναι ο σημερινός 24/6 καλεσμένος του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη

Απόψε στο OPEN

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δε Γκρανμάδερ: Αυτός είναι ο σημερινός 24/6 καλεσμένος του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη

Στο «Δε Γκρανμάδερ» την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 23.00 στο OPEN, ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει για την ενασχόλησή του με την πολιτική, για τους λόγους για τους οποίους πολεμήθηκε πολύ και απαντάει και στο ερώτημα για το αν θα ξαναεπιχειρούσε να κατέβει στην πολιτική σκηνή.

Ακόμα, αποκαλύπτει την επιστροφή του στην τηλεόραση με τους «Πρωταγωνιστές», ενώ μιλάει και για το πρόσφατο εγχείρημα των podcasts και τη συνεργασία που θα έχει με την γιαγιά…!

Σχετικά με το επαγγελματικό βήμα που έκανε στο χώρο της εστίασης αναφέρει πώς όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά, από ένα στοίχημα. Με τον Ιεροκλή μιλάνε και για τα παιδικά του χρόνια στην Αγία Βαρβάρα και τον έρωτα που είχε με μία τσιγγάνα την οποία ήθελε να παντρευτεί. Ακόμα, μιλάνε για θέματα επικαιρότητας, όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την άποψή του για τον εμβολιασμό αλλά και για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο λάθος στα social media, παρόλο που ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός σε αυτά.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έρχεται στο «Δε Γκράνμαδερ» την Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 23.00 στο OPEN, λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη του Αντώνη Κανάκη.

Η συνέντευξη της Έλλης Στάη στην εκπομπή Δεν Γκρανμάδερ

Καλεσμένη στην εκπομπή Δε Γκράντμαδερ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Έλλη Στάη, η οποία προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και για την κατάθλιψη που βίωσε πριν από λίγο καιρό.

Η δημοσιογράφος, πριν από λίγο καιρό σε μία συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί. Χθες βράδυ αναφέρθηκε στη σχέση της με τους άνδρες αλλά και στις επιλογές που έχει κάνει.

«Τα παιδιά είναι ο άλλος πόλος. Θέλουν πάρα πολλή φροντίδα. Από τον γιο μου μπορεί να στέρησα χρόνο αλλά τελικά το ισοζύγιο βγήκε πολύ καλό. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση πράγμα που σημαίνει ότι τα κουτσοκατάφερα.

Οι άντρες γκρινιάζανε αλλά όχι για τη δουλειά μου. Γκρινιάζανε γιατί στο τέλος έφευγα. Σχεδόν πάντα έφευγα. Κουράζονται οι σχέσεις και δη όταν είσαι άνθρωπος πολύ αυτόνομος. Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις τη σχέση που ανανεώνεται όταν κουράζεται και διαρκεί. Και αν τη βρεις θα τη βρεις σε μεγαλύτερη ηλικία από τους νέους. Περίπου τα πλαίσιά σου τα έχεις περιγράψει, ξέρεις και το παρελθόν σου και το μέλλον. Πολλοί άνθρωποι ζουν σε συμβατικές σχέσεις και έχουν παράλληλες σχέσεις. Είναι πολύ σπάνιες οι σχέσεις που ξεκινάνε από μικρή ηλικία που δεν διαταράσσονται χωρίς να πάνε σε άλλους ανθρώπους.

Μόνο λάθη έκανα στις σχέσεις μου. Από λάθη επιλογών. Η αρχική επιλογή ήταν λάθος. Έπρεπε να μην με πιάσει ο ενθουσιασμός. Έχω κλωτσήσει πιο εύκολα την καρδάρα με το γάλα από ό,τι έπρεπε. Οι χωρισμοί είναι πάρα πολύ οδυνηρά πράγματα, γι’ αυτό και κατατάσσονται στην κατηγορία του πένθους.

Στα πολύ νιάτα μου με έχουν απορρίψει. Μετά είπα δεν υπάρχει περίπτωση κανένας να μην με αποδεχτεί. Πιθανόν δεν πλησίαζα αυτούς που πιθανόν αν με απέρριπταν. Είχα πληγωθεί πολύ στα νιάτα μου. Έφτιαξα έναν μηχανισμό άμυνας. Έκανα ό,τι μπορούσα για να μην πέφτω στα πατώματα».

Ήμουν πάρα πολύ αυστηρή στη δουλειά. Η τελειομανία φέρνει ένα άγχος και στους γύρω σου. Αν με δεις στην προσωπική μου ζωή έτσι.

Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη που οπωσδήποτε έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά και λοιπά. Όταν δεν το έχεις πάθει ποτέ και δεν το ξέρεις, δεν έχεις την εμπειρία, τρελαίνεσαι. Δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Νομίζεις ότι έχεις όλες τις άλλες αρρώστιες εκτός από αυτό. Είναι οδυνηρό. Μέχρι που κάποιος σου λέει έχεις αυτό και πρέπει να κάνεις αυτά. Το 70% ή 80% μια φορά στη ζωή του περνά κατάθλιψη. Έχεις την εντύπωση ότι ο άνθρωπος που πεινάει δεν είναι σε βαθιά κατάθλιψη;», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.