Βασιλική Μιλλούση: Συγκίνησε η ανάρτησή της για το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια

«Κλαίω ακόμα...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Συγκίνησε η ανάρτησή της για το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση θέλησε να εκφράσει την αμέριστη χαρά της για τη νέα μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αγαπημένη αθλήτρια δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί μετους διαδικτυακούς της φίλους τον ενθουσιασμό για τον σύζυγό της, και έτσι, μίλησε με τα πιο υπέροχα λόγια για εκείνον και όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες! Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε», ανέφερε στην ανάρτηση της η Βασιλική Μιλλούση.

Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού για τη βάφτιση των παιδιών τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση, καθώς την Κυριακή 13/5 βάφτισαν τα δυο παιδάκια τους στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Καταφυγιώτισσας στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Νονός της Σοφίας ήταν ο Χρήστος Μάστορας, ενώ της μικρής Ελένης ο στενός φίλος και ο Γιάννης Κρικρής, και η Θάλεια Παλιαρούτα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δήλωσε στις κάμερες: «Είμαι χαρούμενος, Τα παιδιά έχουν πλέον ονόματα και το θέλαμε εδώ και καιρό, λόγω του lockdown. Προχωράμε τώρα μπροστά για τον γάμο. Ετοιμαζόμαστε για του Ολυμπιακούς Αγώνες και τον γάμο. Τα ονόματα είναι από τις γιαγιάδες. Της μητέρας μου το Σοφία και της μητέρας της Βασιλικής το Ελένη. Ο Χρήστος Μάστορας από όταν είπαμε ότι θα είναι νονός είναι συνέχεια σπίτι για να δεθεί με την Σοφία».

Ενώ, από την άλλη η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο θα γίνει ο θρησκευτικός της γάμο «Όταν κάνεις παιδιά, η ζωή σου κινείται γύρω από το να είναι καλά τα παιδιά σου. Είμαστε πιο δεμένοι με τον Λευτέρη. Κάνει τα πάντα ως μπαμπάς. Η Σοφία του έχει μια μεγάλη αδυναμία. Έχουν έρωτα. Τον Σεπτέμβρη θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος».