Πρώτο trend στο Twitter έγινε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο

«Ρε δεν πάτε καλά! Αντί να είναι τρεντ o Πετρούνιας...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώτο trend στο Twitter έγινε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου απουσίαζε από την εκπομπή Ευτυχείτε , χθες Παρασκευή 25/6, καθώς όπως έγινε γνωστό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μερικές ώρες πριν την έναρξη, λόγω έντονης δύσπνοιας, με τους γιατρούς να κρίνουν πως πρέπει να νοσηλευτεί.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε την θέση της όπου ανακοίνωσε: «Είναι μια δύσκολη Παρασκευή γιατί δεν είναι κοντά μας η Κατερίνα, η οποία είναι μια χαρά. Αισθάνθηκε μια αδιαθεσία, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή. Αλλά δόξα το Θεώ μιλήσαμε και είναι καλά. Δεν έχει καμιά σχέση με κορωνοϊό».

Λίγα λεπτά αργότερα το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση για την Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντας μάλιστα και ευχές για ανάρρωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού:

«Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις. Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας».

Ενώ, το μεσημέρι και αφού είχαν προηγηθεί όλα αυτά, η Κατερίνα Καινούργιου, έκανε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της.

Αρκετοί φίλοι και θαυμαστές, έστειλα της ευχές τους για ανάρρωση, ενώ ανάρτηση για την παρουσιάστρια έκανε και ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Νίκος Κοκλώνης.

Τι συνέβη και έγινε trend στο twitter η Κατερίνα Καινούργιου;

Πρώτο στα trend βρισκόταν χθες 25/6 το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την αποκάλυψη πως βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω κρίσης πανικού. Πολλοί έσπευσαν να ευχηθούν καλή ανάρρωση, ενώ άλλοι θέλησαν να σχολιάσουν το γεγονός πως μερικά site ανέφεραν πως έχει συμπτώματα λόγω του εμβολίου που έκανε για τον κορωνοϊό.

Twitter Κατερίνα Καινούργιου

Twitter Κατερίνα Καινούργιου trend

Κατερίνα Καινούργιου νοσοκομείο υγεία