Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για την Μαργαρίτα μετά το MasterChef 5 - Θα την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας;

Οι προτάσεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον

Ευχάριστα νέα για την Μαργαρίτα μετά το MasterChef 5 - Θα την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας;
News 27.06.2021 11:42
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Μαργαρίτα Νικολαϊδη, όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον. Η νεαρή παίκτρια του MasterChef 5, κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και για αυτό το STAR σκέφτεται διάφορα project με σκοπό να την αξιοποιήσει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, στο εσωτερικό του σταθμού εξετάζονται διάφορες ιδέες για την Μαργαρίτα - που έχει γίνει άλλος άνθρωπος - , οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην μαγειρική, αλλά σε ευρύτερο ρόλο παρουσιάστριας.

Έτσι θα χρησιμοποιήσει το έπαθλό των 60.000 ευρώ του MasterChef 5 η Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, όπου μίλησε για την εμπειρία της στο MasterChef 5, για την οικογένεια της, αλλά και για το σύντροφό της με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν, καθώς σύντομα θα της κάνει την πρόταση.

Ωστόσο, η σεφ αποκάλυψε και τι θα κάνει με το έπαθλο των 60.000 ευρώ που θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό μετά την νίκη της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί.

Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και όντως εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: Ο σύντροφος της Μαργαρίτας αποκαλύπτει αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

MasterChef 5: Συγκινεί η μητέρα της Μαργαρίτας - «Έχουμε να βρεθούμε τρία χρόνια...»

Share