Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βάσω Λασκαράκη μετά από ένα χρόνο εκτός;

Σε αυτή την σειρά λέγεται πως θα πρωταγωνιστήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βάσω Λασκαράκη μετά από ένα χρόνο εκτός;

Στην τηλεόραση φαίνεται πως επιστρέφει η Βάσω Λασκαράκη μετά από ένα χρόνο εκτός. Η ηθοποιός αφιερώθηκε στην οικογένεια της, παρόλο που είχε προτάσεις για εκπομπές. Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ θα την βλέπουμε και πάλι στην μικρή οθόνη μετά το διάλειμμα που έκανε.

Σε αυτή τη σειρά φαίνεται πως θα παίξει η Βάσω Λασκαράκη

Η ΕΡΤ1, σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμα της ακόμη μία καθημερινή κωμωδία. Πρόκειται για την πρωτότυπη πρόταση «Σε ξένα χέρια», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου, με τον Γιάννη Μπέζο, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και τη Ρένια Λουιζίδου να έχουν έρθει ήδη σε μία πρώτη συμφωνία.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ΜΥtv», η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται επίσης πως θα παίξει στην σειρά.

Βάσω Λασκαράκη σειρά της ΕΡΤ

«Έχω πολλές προτάσεις για την επόμενη σεζόν»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Βάσω Λασκαράκη στο περιοδικό «Εγώ». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το τέλος της σειράς «Το Σόι Σου» καθώς και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει για την επόμενη σεζόν.

Η Βάσω Λασκαράκη που πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει ένα δεύτερο παιδί, μίλησε και το ελληνικό #MeToo.

Πώς αντέδρασες στο ελληνικό #MeToo;

Είχα ακούσει πράγματα. Φήμες υπήρχαν, αλλά το κατά πόσο ήταν φήμες ή σοβαρά ποινικά αδικήματα δεν το γνώριζα. Προσωπική εμπειρία δεν είχα, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ δεν έζησα κάτι αντίστοιχο. Ίσως, νεότερη, ως νέα ηθοποιός, να είχα υποστεί κάποια πίεση χρόνου ή να είχα δεχθεί κάποιες υποδείξεις, αλλά όχι κάποια παραβατική συμπεριφορά.

Σου έχει μείνει κάποια πικρία που δεν συνεχίστηκε Το σόι σου;

Όχι, καμία πικρία. Ήταν μια πενταετή σειρά που ολοκληρώθηκε, ούτε κόπηκε, ούτε σταμάτησε. Μετά από πέντε χρόνια και 300 επεισόδια, ολοκλήρωσε έναν κύκλο και το κανάλι θεώρησε ότι πρέπει να μπει τελεία πάνω στο πικ της, γιατί σαν σειρά πήγαινε ακόμα πάρα πολύ καλά.

Βάσω Λασκαράκη τηλεόραση

Θεωρώ ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί, αλλά αυτό είναι θέμα του καναλιού και των σεναριογράφων. Όμως, δεν μου έχει μείνει καμία πικρία, μόνο νοσταλγία, όταν σκέφτομαι κάποιες φορές πόσο ωραία ταιριάξαμε οι 18 άνθρωποι που δουλεύαμε μαζί και πόσο ωραία έχουμε περάσει, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Την επόμενη σεζόν θα σε δούμε κάπου;

Είμαι σε συζητήσεις, Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετές προτάσεις. Προς το παρόν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι συναντήσεις που κάνω, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.