Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό πάνω στο σκάφος της

Χαλαρή και... αρετουσάριστη έπινε την μπύρα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό πάνω στο σκάφος της

Η Τατιάνα Στεφανίδου πριν επιστρέψει πίσω στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού η εκπομπή T-live σημειώνει επιτυχία το τελευταίο διάστημα, απολαμβάνει τις βουτιές της στο απέραντο γαλάζιο πάνω από το σκάφος της.

Οικογενειακώς, πέρασαν το τριήμερο κάνοντας βόλτα σε διάφορα νησάκια και όπως είδαμε από τις αναρτήσεις που πραγματοποιούσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πέρασε τέλεια.

Μια φωτογραφία της ωστόσο, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την σιλουέτα της. Η Τατιάνα Στεφανίδου, δημοσίευε φωτογραφία της ποζάροντας με ολόσωμο... αποκαλυπτικό μπικίνι και πίνοντας χαλαρή την μπύρα της. Ενώ, και πριν λίγες ημέρες μαζί με τον σύζυγό και τα παιδιά της επισκέφθηκαν πανέμορφο νησί, κάνοντας χαμό.

Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου πάνω στο σκάφος

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε το εμβόλιο της Moderna

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πριν από μερικές μέρες την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα, αυτό της Moderna και έτσι σήμερα μέσα από την εκπομπή της, αναφέρθηκε σε όλα όσα ένιωσε τρεις μέρες μετά.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως όλα πήγαν φυσιολογικά ενώ θέλησε να δώσει και τα συγχαρητήριά της για την οργάνωση που υπήρχε στον χώρο όπου πήγε για να εμβολιαστεί.

«Δεν έκανα πυρετό, δεν ένιωσα κόπωση, δεν ένιωσα τάση για εμετό, δεν ένιωσα τίποτα. Το μόνο που ένιωσα την ίδια μέρα και την επόμενη ήταν ένας πόνος στο αριστερό χέρι αλλά δεν ήταν κάτι μη διαχειρίσιμο. Δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια.

Έμεινα έκπληκτη. Συγχαρητήρια στον ελληνικό στρατό. Είμασταν 50 άτομα και λέω ωχ θα περιμένουμε. Με το που μπήκαμε μας λένε καθίστε στις καρέκλες. Με το που καθόμαστε μας λένε πηγαίνετε κάτω να εμβολιαστείτε. Δεν υπάρχει ο τρόπος λειτουργίας. Με πόση ευγένεια σχολαστικότητα και τάξη, λειτουργεί όλο το σύστημα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.