Κατερίνα Καραβάτου η σπόντα στο STAR λίγο πριν το τέλος της συνεργασίας τους - «Λιώνουν οι Κούκοι»

«Μέχρι τέλος της σεζόν να βάλουμε και άλλα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου η σπόντα στο STAR λίγο πριν το τέλος της συνεργασίας τους - «Λιώνουν οι Κούκοι»

Με μια σπόντα προς το STAR ξεκίνησε την εκπομπή της η Κατερίνα Καραβάτου. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα η παρουσιάστρια αποχωρεί από το κανάλι στο τέλος της σεζόν και όπως φαίνεται ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα πάρουν τη θέση της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ξεκινήσει με ένα παγωτό να λιώνει, όπως και... οι ΚούΚου. «Δείτε τώρα κατάσταση… να έχει λιώσει το παγωτό μας. Δηλαδή, είναι αυτό κατάσταση; Και να μας έχει πέσει κι έτσι. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, λιώνουν οι Κούκοι», είπε με νόημα...

«Μέχρι τέλος της σεζόν να βάλουμε και άλλα Ξύλινα Σπαθιά, μέχρι τις 9 Ιουλίου που τελειώνουμε, να το ευχαριστηθούμε», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ ακουγόταν το τραγούδι «Λιωμένο Παγωτό».

Με αυτό το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις η Κατερίνα Καραβάτου

Ολοένα κι φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να αποχωρεί από το STAR και να παίρνει μεταγραφή για άλλο κανάλι.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να βρίσκεται στον συγκεκριμένο σταθμό 4 χρόνια, ωστόσο μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη, τα πράγματα έχουν αλλάξει, παρόλο που η ίδια όχι μόνο κρατά καλά την εκπομπή της, αλλά έχει βελτιώσει και κατά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης.

Η εκπομπή Έλα Χαμογέλα αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καραβάτου έχει αποδεσμευτεί από το εν λόγω κανάλι και πως έχει δεχτεί πρότασης συνεργασίας από το Mega, στο οποίο πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν είναι βέβαιο και η παρουσιάστρια με το Mega βρίσκεται ακόμη μόνο σε συζητήσεις, χωρίς καν να έχει αναφερθεί η ζώνη που θα προβάλλεται η εκπομπή της.