Γενέθλια για την Ελένη Χατζίδου - Η τρυφερή εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου

«Σαν σήμερα γεννήθηκε η γυναίκα μου, μια γυναίκα η οποία με κάνει περήφανο κάθε μέρα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την Ελένη Χατζίδου - Η τρυφερή εξομολόγηση του Ετεοκλή Παύλου

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου, μιας και γιορτάζει τα γενέθλια της, με τον Ετεοκλή Παύλου να της εύχεται με τα πιο γλυκά λόγια.

Ο σύντροφός της και μελλοντικός σύζυγός της τραγουδίστριας -που είχε κι αυτός πριν μερικές μέρες τα γενέθλια του- θέλησελοιπόν να της ευχηθεί και δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την Ελένη Χατζίδου να σβήνει τα κεράκια της τούρτας.

Η ανάρτηση του Ετεοκλή για τα γενέθλια της Ελένης Χατζίδου

Σαν σήμερα γεννήθηκε η γυναίκα μου, μια γυναίκα η οποία με κάνει περήφανο κάθε μέρα.. μια γυναίκα τίμια με αρχές, αξίες, ήθος και πάνω από όλα με αγάπη και εκτίμηση για την ζωή.Ένας άνθρωπος που δεν αφήνει καμία ημέρα να περνάει χωρίς να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Μια αστείρευτη πηγή αγάπης, υπομονής, δύναμης αλλά και θέλησης για την κόρη μας ώστε να της προσφέρει όλα όσα έχει ανάγκη ένα παιδί.

Όταν με είδε αγχωμένο όσον αφορά τον τρόπο που θα μεγαλώνουμε την Μελίτα μας, Η Ελένη μου είπε ‘ μην ανησυχείς για τίποτα. Αγάπη χρειάζεται το παιδί μας, η αγάπη θα μας δείξει τον σωστό δρόμο για να είναι ευτυχισμένη η Μελίτα μας.

Χρόνια πολλά λοιπόν σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο !Το δώρο μου για εσένα.. ‘Κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω από τα λάθη μου για το καλό της οικογένειας μας’ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ».

Γενέθλια για την Ελένη Χατζίδου

Αλλαγή σχεδίων για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Στην Real News και την Κορύνα Μανταγάρη μίλησε η Ελένη Χατζίδου η οποία αποκάλυψε πως άλλαξαν τα σχέδια τους με τον Ετεοκλή Παύλου για τον θρησκευτικό γάμο τους, αλλά και την βάφτιση της κόρης τους.

«Για ακόμα μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε τα σχέδια του γάμου μας και της βάφτισης της κόρης μας. Πλέον ο Ετεοκλής και εγώ είμαστε σίγουροι πως, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, μέχρι τον Μάιο δεν έχουμε εικόνα για τα μέτρα που θα ισχύσουν στους γάμους τον Ιούνιο. Πιστεύουμε ότι όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τον Σεπτέμβριο και πολύ καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Θα βαφτίσουμε την κόρη μας στον Πολυχώρο Ονείρων σε κλειστό κύκλο στις 4 Σεπτεμβρίου. Νονοί της μικρής θα είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, η personal trainer Άντι Γιαννακοπούλου, ενώ θα μας παντρέψει η επιχειρηματίας Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου γάμος βάφτιση

Την οργάνωση του γάμου έχει αναλάβει η Όλγα Καραβερβέρη και το υπέροχο νυφικό μου ο Stylianos. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα. Μελίτα ήταν το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή», αποκάλυψε για την βάφτιση της μικρής Μελίνας.