Big Brother: Η ερώτηση για Κεχαγιά - Λιόλιου που έφερε σε αμηχανία την Δανέζη

«Βγαίνοντας από το Big Brother είχα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η ερώτηση για Κεχαγιά - Λιόλιου που έφερε σε αμηχανία την Δανέζη

Η Σοφία Δανέζη που γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε. Η τραγουδίστρια μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν διατηρεί πλέον καμία επαφή με τον πρώην συμπαίκτη της, Δημήτρη Κεχαγιά που πολλοί θεωρούσαν πως βρίσκονται σε σχέση.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Δημήτρη Κεχαγιά». Όταν, η δημοσιογράφος την ρώτησε για τις διακοπές που έκανε με την Κατερίνα Λιόλιου, αρκέστηκε να απαντήσει «δεν το παρακολούθησα. Δεν το είδα αυτό, συγνώμη».

«Βγαίνοντας από το Big Brother είχα δεχθεί πολλές προτάσεις, τώρα όμως δεν έχω μιλήσει με κάποιον άλλον. Στην αρχή είχα κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά εκεί μείναμε» είπε στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Δανέζη για τον Κεχαγιά

«Ο καθένας κάνει τη ζωή του»

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου μίλησε για τη σχέση του σήμερα με την Σοφία Δανέζη με την οποία γνωρίστηκαν στο Big Brother και πολλοί τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Ο πρώην παίκτης, αναφέρθηκε στο γεγονός πως δεν βρέθηκε στο πάρτι που έκανε για τα γενέθλια της.

«Γιατί να πάω στην έκπληξη; Κάναμε παρέα, τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ότ,ι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε επίσης, το παράπονο που έχει από τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος νωρίτερα έκραξε τον Σάκη Τανιμανίδη. Είπε πως του έταξε να πιούν έναν καφέ. Με την σειρά του ο παρουσιαστής του απάντησε ότι όντως του χρωστάει έναν καφέ και του υποσχέθηκε ότι θα τον πιούν όταν εμβολιαστεί.