Γενέθλια για την Μαρία Καλάβρια - Αυτή είναι η ηλικία της

Το γιορτάζει η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γενέθλια για την Μαρία Καλάβρια - Αυτή είναι η ηλικία της

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Μαρία Καλάβρια και έκανε γνωστή την είδηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία της.

Το πρώην μοντέλο, νυν επιχειρηματίας και μητέρα δύο ενήλικων παιδιών, φόρεσε κόκκινα και άναψε φωτιές στην εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα. Τα likes μάλιστα και οι ευχές, έπεσαν σαν την βροχή!

Η ανάρτηση της Μαρίας Καλάβρια και η αποκάλυψη της ηλικίας της

«Μου έρχεται λίγο βαρύ να πω ότι σήμερα γίνομαι 50. Θα δοκιμάσω με το 49,99! Νομίζω λειτουργεί!!» έγραψε στο Instagram. Ενώ, όπως έγινε γνωστό πρόκειται να βαφτίσει το παιδί ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού.

«Δεν υπάρχει περίπτωση ο γιος μου να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Εύη Ιωαννίδου»

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε στην εφημερίδα Real News και την Νίκη Κώτσου και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του γιου της, Ίνο Φάις και της Εύης Ιωαννίδου.

Εδώ και λίγο καιρό ο γιος της Μαρίας Καλάβριας και το γνωστό μοντέλουν είναι ζευγάρι και δηλώνουν αρκετά ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

Μάλιστα, η Μαρία Καλάβρια απάντησε στο ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν την σχέση τους: “Και αυτό μέσα στη ζωή είναι. Και εγώ μικρή έκανα παιδί, στα 24, οπότε δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο”.

Ενώ παράλληλα πρόσθεσε: “Απολαμβάνω τα καλά του ότι έχω ήδη μεγάλα παιδιά, τις παρέες τους, το ότι συζητάμε τα θέματά τους. Είναι σαν να βιώνω πάλι την παιδική μου ηλικία. Τώρα βοηθά το lockdown, αφού συγκεντρωνόμαστε σπίτι και μου αρέσει πολύ η παρεϊστικη ατμόσφαιρα που δημιουργείται με τα παιδιά μου. ”.

Ο Ίνο Φάις είναι μόλις 22 χρονών και η ίδια θεωρεί ότι ακόμα δεν είναι εύκολο να κάνει οικογένεια. “Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επισημοποιήσει γρήγορα τη σχέση του. Είναι και άνδρας και οι άνδρες αργούν να ωριμάσουν. Η Εύη είναι κούκλα, πανέμορφη και πανέξυπνη!” κατέληξε η Μαρία Καλάβρια.

εύη ιωαννίδου και ινό φάις