Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη: Γενέθλια για την παρουσιάστρια - Η αποκάλυψη της ηλικίας της

«Γελάστε, αγαπήστε βαθιά, μην ντρέπεστε για τίποτα, μην έχετε ενοχές για τις επιλογές σας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη: Γενέθλια για την παρουσιάστρια - Η αποκάλυψη της ηλικίας της

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η αγαπημένη Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη. Η παρουσιάστρια που έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη, θα περάσει όπως είναι λογικό την ημέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία, αποκαλύπτοντας την ηλικία της, αλλά έκανε και τον προσωπικό της απολογισμό.

Να σημειώσουμε μεταξύ άλλων, πως η Αντελίνα σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, αλλά και στον σύζυγό της.

Η ανάρτηση της Αντελίνας Τελώνη Βαρθακούρη για τα γενέθλια της

«37 ετών σήμερα...
Με τα σωστά και τα αμέτρητα μου λάθη, με τα όμορφα χαμόγελα αλλά και με τους λυγμούς μου, με τις ελεύθερες γεμάτες αγάπη σκέψεις αλλά και με τις μίζερες, με τις επιτυχίες αλλά και με τις μεγάλες αποτυχίες μου...
Είμαστε τόσο μικροί και τόσο ασήμαντοι μπροστά στη δύναμη του σύμπαντος αλλά τόσο μεγάλοι και τόσο σπουδαίοι γι αυτόν που κάθεται δίπλα μας κι έχει ανάγκη την αγάπη και την αγκαλιά μας.

Γέλαστε, αγαπήστε βαθιά, μην ντρέπεστε για τίποτα, μην έχετε ενοχές για τις επιλογές σας, ζήστε ελεύθεροι όπως αξίζετε, μπορείτε τα πάντα αρκεί να το θέλετε.

Είμαι βαθιά ευγνώμων για όλα...σας αγαπώ πολύ όλους, σας ευχαριστώ απο καρδιάς, αντευχομαι τα καλύτερα, ζητώ συγνώμη αν πίκρανα κάποιον, αν αδίκησα κάποιον...εξελίσσομαι και μάχομαι για να γίνομαι καλύτερη μάνα, σύζυγος, κόρη, αδελφή, φίλη, συνεργάτης, επαγγελματίας...για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος!!!
Η αγάπη σας δεν είναι δεδομένη και ο χρόνος που σπαταλάτε για μένα για μια όμορφη ευχή ή για μια σκέψη ή για να μου πείτε κάτι αρνητικό με τιμούν...εύχομαι να το αξίζω!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες, φίλους καρδιάς για την φετινή υπέροχη χρονιά... @skaitv.gr @evi.koutsaftaki @inchrisme @loizos_x11 @sarraki9 @alkistimaragoudaki @michaelroubis @maria_antwna @poseidonas.giannopoulos @harryvarthakouris @christosarchos @delphine.vls @karliaba @marakivlahou @mamatsita @xristoskatsikas @sinacheri @chryssa_oro @chrisanthos_smirneos @giouligika @nikoskph_ Μίνα Μπαμπάλα Γιώτα Αποστολοπούλου Αγάπη Γιαννακάκη @evivali @christinamousouli Δήμητρα Μπάκα Γιάννης Σφακιανάκης, Φίλιππος Βρυώνης, Σισσυ Μηναδάκη, Μαριάννα Τζαμτζή, Βασίλης Χρηστίδης.

Όλα τα παιδιά πίσω απ’ τις κάμερες, τους φύλακες που μας προσέχουν τον Θανάση, τον Σάββα, τον Γιάννη, τις κυρίες που φροντίζουν για την καθαριότητα είστε πολύτιμοι για μένα και σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε! Πελωρια αγκαλιά σε όλους εσάς που ανοίγετε την τηλεόραση σας και κάνουμε παρεούλα...κάθε καλό για εσάς και τις οικογενειές σας!

@harryvarthakouris Μελωδάκι μου, Λιονάκι μου, μανούλα μου, μπαμπάκα μου, @annamariateloni σας λατρευω, σας ευχαριστώ για όλα, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσας!ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της.

«Μιλάω ως μάνα...»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για το ειδεχθές έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά. Τα λόγια της συγκίνησαν καθώς μίλησε με τον πιο τρυφερό τρόπο για το μωράκι που είδε με τα ματάκια του τη μαμά του να φεύγει από τη ζωή.

Όπως έκανε λίγο πριν και η Ναταλία Γερμανού, έτσι και η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε θέση για την υπόθεση που έχει αφήσει το πανελλήνιο να παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις.

«Αυτή τη στιγμή μιλάω ως μάνα… Αυτό το παιδί, το οποίο γεννήθηκε και καταλαβαίνετε με τι βιώματα θα μεγαλώσει. Αυτό το παιδί στιγματίστηκε πριν καν αρχίσει να καταλαβαίνει τον κόσμο. Θέλω να κάνω προσωπική έκκληση σε όλους μας να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά – δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά πιστέψτε με το ψάχνω – και θα κάνω τα πάντα για να βρω έναν τρόπο, ώστε όλοι εμείς να του σταθούμε και να του δείξουμε ότι ο κόσμος έχει και όμορφη πλευρά.

Οι ψυχές δεν γιατρεύονται, εκεί πρέπει να γίνουμε μια ασπίδα, μια μεγάλη αγκαλιά, ο καθένας με τον δικό του τρόπο να μπορέσουμε να δείξουμε στο βρέφος την όμορφη πλευρά της ζωής.

Εμείς οι γονείς είμαστε αυτοί που πλάθουμε ανθρώπους, υγιείς ή δολοφόνους, ή θύματα. Θέλει μεγάλη προσοχή το πώς προετοιμάζεις ένα παιδί. Να πλάθουμε παιδιά που νιώθουν σίγουρα για τον εαυτό τους, να είναι δυνατά και μεγαλώνοντας ως γυναίκες» τόνισε η Αντελίνα Βαρθακούρη.