Άγριες Μέλισσες: Αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό πρόκειται να δούμε στην τρίτη σεζόν

Βρίσκεται πολλά κοντά στο «ναι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες: Αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό πρόκειται να δούμε στην τρίτη σεζόν

Πιο ανανεωμένος και ανατρεπτικός από ποτέ πρόκειται να επιστρέψει ο τρίτος κύκλος της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, με νέα πρόσωπα!

Πολλές είναι οι προσθήκες που θα δούμε στην αγαπημένη δραματική σειρά και ένας από τους ηθοποιούς που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις είναι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μία διεθνή παραγωγή, στη σειρά “Σαλμάν Φαρσί” κι σχεδόν όλο το χρόνο βρισκόταν στο Ιράν. Πριν λίγο καιρό ωστόσο, επέστρεψε στην Ελλάδα και μάλιστα πραγματοποιήσε και ένα ραντεβού με τους ιθύνοντες της σειράς “Άγριες Μέλισσες”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Espresso”, ο νέος του ρόλος θα είναι καταλυτικός για την εξέλιξη της ιστορίας, καθώς θα υποδυθεί έναν περιπτερά, ο οποίος θα δίνει πληροφορίες στα χρόνια της δικτατορίας.

Άγριες Μέλισσες αυτόν τον πασίγνωστο ηθοποιό πρόκειται να δούμε στην τρίτη σεζόν

Ο Κωνσταντής ικετεύει την Δρόσω - Νέος άνδρας στη ζωή της

«Αν θα σε χάσω, θα πεθάνω», φτάνει στο σημείο να πει ο Κωνσταντής στη Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να την πείσει να γυρίσει κοντά του! Και θα γυρίσει... Αλλά μέχρι τότε η σχέση τους θα περάσει από σαράντα κύματα, σύμφωνα με τα νέα επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς «Αγριες μέλισσες».

Αυτά που τους χωρίζουν φαίνεται πως είναι περισσότερα από αυτά που τους ενώνουν και όπως είδαμε και στο τελευταίο επεισόδιο του β΄ κύκλου, η Δρόσω και ο Κωνσταντής δεν κατάφεραν να μείνουν μαζί ύστερα από τις τόσες αποκαλύψεις και τα εγκλήματα που έγιναν και από τις δύο πλευρές. Οσο δυνατός κι αν ήταν ο έρωτάς τους δεν κατάφερε να βάλει στην άκρη τα προβλήματα και η μόνη λύση για το όμορφο ζευγάρι ήταν μόνο ο χωρισμός! Αυτό όμως στον β΄ κύκλο, γιατί τη νέα σεζόν η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα είναι ξανά μαζί, αφού βέβαια περάσουν από σαράντα κύματα! Ενώ, δύσκολα πολύ περνάει η Ελένη λόγω του Λάμπρου.

 Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής Δρόσω

Μετά τον «οριστικό» χωρισμό του με τη Δρόσω, ο Κωνσταντής έφυγε στη Λάρισα και όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, μένει μαζί με τον Νικηφόρο, με τον οποίο έχουν αφήσει στο παρελθόν τις κόντρες τους και μαζί χτίζουν ξανά την αδελφική τους σχέση σε πιο γερές βάσεις. Μάλιστα αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ανοίξουν μαζί μαγαζί (οι φήμες λένε μπουάτ, που ήταν μάλιστα της μόδας εκείνη την περίοδο) που μάλιστα θα έχει και επιτυχία. Ομως για τον Κωνσταντή, όσο και να έχει πετύχει ξανά τόσο επιχειρηματικά όσο και στη ζωή του, το αγκάθι μέσα του παραμένει ο χωρισμός του από τη Δρόσω.

Μάλιστα ο Νικηφόρος πολλές φορές τον προτρέπει να κάνει προσπάθειες να τα βρει ξανά μαζί της, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος και θεωρεί πως αυτό ήταν το σωστό που έπρεπε να γίνει. Οταν όμως φτάνουν στα αυτιά του οι πρώτες φήμες πως κάποιος γυροφέρνει τη Δρόσω και τη θέλει για γυναίκα του, αρχίζει να τον τρώει η ζήλια και αποφασίζει να ψάξει το θέμα αυτό. Στο μεταξύ η Δρόσω, όσο ερωτευμένη κι αν είναι και όσο κι αν αγαπάει τον Κωνσταντή, ξέρει και εκείνη πως πρέπει επιτέλους να φτιάξει τη ζωή της.

Ετσι, πράγματι στον γ΄ κύκλο της σειράς η μικρή αδελφή Σταμίρη θα έχει ξανά τα τυχερά της, αφού όπως ήδη όλοι γνωρίζετε, στα νέα επεισόδια που θα αρχίσουν τον Σεπτέμβριο θα μπουν και νέα φρέσκα πρόσωπα. Αν και οι φήμες ήθελαν τον Ακύλα να είναι ερωτευμένος μαζί της, ωστόσο αυτό δεν ισχύει, χωρίς να σημαίνει πως του περνάει αδιάφορη. Από την άλλη διαφορετική τροπή θα πάει η σχέση Ασημίνας - Νικηφόρου.

Ο «τυχερός» θα είναι ένας άλλος νεαρός που μετακομίζει στο Διαφάνι (ακόμα ψάχνουν τον ηθοποιό που θα τον ενσαρκώσει) και που θα έχει ρόλο στα όσα θα συμβαίνουν με το καθεστώς. Ο Κωνσταντής, τρελός από ζήλια, πλησιάζει ξανά την αγαπημένη του και της ζητάει να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στον έρωτά τους. Η Δρόσω του ξεκαθαρίζει πως αυτό είναι δύσκολο καθώς δεν μπορούν να ξεχαστούν όσα έχουν γίνει.

Ομως ο Σεβαστός είναι σίγουρος πως αν υπάρχει αγάπη μπορεί να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και την ικετεύει να γυρίσει κοντά του αφού όπως της λέει δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Η Δρόσω είναι σκεπτική με όσα της ομολογεί και προσπαθεί να ζυγιάσει τι είναι καλό για εκείνη και το μέλλον της! Ομως μέσα σε όλα αυτά, η ίδια έχει να αντιμετωπίσει και άλλα προβλήματα εξαιτίας του Ακύλα που έχει βάλει στόχο να καταστρέψει ολοκληρωτικά την ίδια και τις αδελφές της...

Ο Αχιλλέας επιστρέφει

Και όταν λέμε επιστρέφει, δεν εννοούμε ότι δεν πέθανε και είναι ζωντανός, αλλά ότι θα τον δούμε στην τρίτη σεζόν σε πολλά επεισόδια σαν flashback που θα δώσει εξηγήσεις σε πολλά ερωτήματα. Θα δείξει πώς ο ίδιος έκανε το μοιραίο λάθος που έκλεισε τον αδελφό του, Ακύλα στη φυλακή, το πώς ανέλαβε τους «Αβαντες», αλλά και άλλα πολλά.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ