Στη φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής η Άση Μπήλιου

«Έχει μια αδιαθεσία και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής η Άση Μπήλιου

Μπορεί σήμερα 30/6 η εκπομπή Φωλιά των Κου Κου να μην ξεκίνησε με σπόντες όπως χθες, αλλά και προχθές, ωστόσο η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μια ανακοίνωση όσον αφορά την Άση Μπήλιου, καθώς δεν θα βρεθεί στο πλατό του STAR.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν θα πει τα ζώδια, ενώ εκτός υπάρχει περίπτωση να βρεθεί και αύριο από την εκπομπή, λόγω μιας αδιαθεσίας που έχει. Βέβαια, καθησύχασε τους τηλεθεατές πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η ανακοίνωση της Καραβάτου για την Άση Μπήλιου

«Η Άση μας δεν ήταν χθες μαζί μας, όπως καταλάβατε, και δεν θα είναι ούτε σήμερα μαζί μας. Μην ανησυχείτε γιατί κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα είναι. Δεν συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος απλώς έχει μια αδιαθεσία και γι’ αυτό είναι στο σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγα λόγια για την Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο από το 1988 μέχρι το 2002 στο ΚΛΙΚ, Nitro Radio.

Ανέλαβε υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων σε δισκογραφικές εταιρείες. Το 1995 έκανε σπουδές αστρολογίας, και άρχισε να αρθρογραφεί με μόνιμες στήλες και άρθρα περί αστρολογίας σε εφημερίδες και περιοδικά όπως το ΒΗΜΑgazino, ELLE, Άστρα και Όραμα, COSMOPOLITAN κ.ά.

Από το 2001, ασχολήθηκε με τηλεόραση (MEGA), στην αρχή με την εκπομπή «Σαν στο σπίτι σας» και τα επόμενα χρόνια με τον «Όμορφο κόσμο το πρωί».
To 2003 εγκαινίασε το δικό της αστρολογικό γραφείο ενώ παράλληλα είχε πλούσια τηλεοπτική πορεία με εκπομπές αστρολογικού περιεχομένου.

Ο αστρικός κόσμoς ενδιέφερε από μικρή την Άση Μπήλιου, η οποία σε ηλικία μόλις 12 ετών δημιούργησε το δικό της κλαμπ Τοξοτών! Αφορμή στάθηκε ο παιδικός της έρωτας, με τον οποίο ανήκαν στον ίδιο αστερισμό.