Φωλιά των Κου Κου: Η νέα σπόντα της Καραβάτου στο STAR

«Είναι ξεκάθαρο ότι σαλπάρουμε, αλλά δεν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωλιά των Κου Κου: Η νέα σπόντα της Καραβάτου στο STAR

Μια νέα σπόντα πέταξε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου για το STAR, μετά την είδηση πως αυτή είναι και η τελευταία της χρονιά στο κανάλι. Μετά το χθεσινό... καρφάκι της και σήμερα ήταν ξεκάθαρη....

Συγκεκριμένα, η έναρξη ήταν άκρως καλοκαιρινή, αφού όλοι οι συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες εμφανίστηκαν πάνω σε ένα καράβι και από πίσω ακουγόταν το τραγούδι "Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα".

Μετά το σήμα της εκπομπής, η παρουσιάστρια το έριξε σε ξέφρενο χορό, ενώ είπε «Είναι ξεκάθαρο ότι σαλπάρουμε, αλλά δεν θα σαλπάρουμε μόνοι μας».

Να σημειώσουμε ότι η Φωλιά των Κου Κου ρίχνει οριστικά μέσα στις επόμενες ημέρες και έχουμε την ακρινή ημερομηνία.

Με αυτό το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις

Ολοένα κι φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καραβάτου να αποχωρεί από το STAR και να παίρνει μεταγραφή για άλλο κανάλι.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να βρίσκεται στον συγκεκριμένο σταθμό 4 χρόνια, ωστόσο μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη, τα πράγματα έχουν αλλάξει, παρόλο που η ίδια όχι μόνο κρατά καλά την εκπομπή της, αλλά έχει βελτιώσει και κατά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης.

Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καραβάτου έχει αποδεσμευτεί από το εν λόγω κανάλι και πως έχει δεχτεί πρότασης συνεργασίας από το Mega, στο οποίο πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν είναι βέβαιο και η παρουσιάστρια με το Mega βρίσκεται ακόμη μόνο σε συζητήσεις, χωρίς καν να έχει αναφερθεί η ζώνη που θα προβάλλεται η εκπομπή της.