Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε τα φύλα των διδύμων!

«ώρα μπαίνουμε στον έβδομο μήνα και με το καλό περιμένουμε...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Όλγα Κεφαλογιάννη: Αποκάλυψε τα φύλα των διδύμων!

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε πρώτη φορά για τα δίδυμα παιδιά που περιμένει, αλλά και για τον αγαπημένο της, Μίνωα Μάτσα που έκαναν πριν λίγες ημέρες την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

«Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή μου και μέχρι τώρα θα έλεγα ότι έχει πάει καλά» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα σε γάμο και τελικά ήταν πολύ καλύτερα έτσι γιατί ήταν κοντά μας άνθρωποι που μας αγαπάνε και ένιωσαν τον συμβολισμό και την ιδιαίτερη αξία του» λέει για τον κλειστό γάμο της στις Σπέτσες.

Στο παρελθόν όπως αποκάλυψε βίωσε απώλειες από εγκυμοσύνη. «Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ και το βιώνεις ως μια μεγάλη απώλεια και πονάει. Η φύση μας έχει φτιάξει για να γινόμαστε μανάδες σε νεότερη ηλικία. Αλλά πλέον έχουμε τη δυνατότητα να γινόμαστε και σε μεγαλύτερη ηλικία» δηλώνει.

Αυτά είναι τα φύλα των διδύμων της Όλγας Κεφαλογιάννη

«Δεν θέλαμε να δώσουμε πολλές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη. Το συναίσθημα το δικό μας είναι κάτι που δεν το άλλαζα με τίποτα. Τώρα μπαίνουμε στον έβδομο μήνα και με το καλό περιμένουμε αγοράκι και κοριτσάκι. Είναι μια περίοδος που πρέπει να προσέχω πολύ. Είναι μαγικό το ότι ευλογήθηκα να μπορέσω το ζήσω και ελπίζω όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα να μπορέσει να βιώσει αυτό το μοναδικό συναίσθημα», εξομολογήθηκε.

Η πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Μαμά για πρώτη φορά πρόκειται σε μερικούς μήνες να γίνει η Όλγα Κεφαλογιάννη και μάλιστα πρόκειται να φέρει στον κόσμο δίδυμα!

Τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της, Μίνως Μάτσας, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους κι ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους.

Η γνωστή πολιτικός μάλιστα, λίγο πριν την γέννα, βάφτισε την κόρη της ξαδέρφης της και έτσι έγινε νονά της μικρής Λητώς-Αφροδίτη.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί το ευτυχές αυτό γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην εκκλησία με την μικρούλα, ενώ βλέπουμε για πρώτη φορά κι την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

“Βαφτίσαμε σήμερα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο την κόρη της ξαδέλφης μου Άννας και του @georgekoumentakos. Το όνομά της Λητώ-Αφροδίτη! Να ζήσει, γερή και καλότυχη!”.

 Όλγα Κεφαλογιάννη η πρώτη της φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα