Σάκης Τανιμανίδης: Το τρυφερό βίντεο με τις ευχές του στην Χριστίνα Μπόμπα

Όσο εκείνη έχει στην αγκαλιά τα κοριτσάκια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Τανιμανίδης: Το τρυφερό βίντεο με τις ευχές του στην Χριστίνα Μπόμπα

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα, 30 Ιουνίου, η Χριστίνα Μπόμπα, με τον Σάκη Τανιμανίδη να της εύχεται με ένα πολύ τρυφερό βίντεο.

Φέτος είναι αρκετά διαφορετικά τα γενέθλια της, μιας και πλέον είναι μανούλα, έχοντας στο πλευρό της τα δίδυμα πανέμορφα και υγιέστατα κοριτσάκια της.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιστρέψει πια στο σπίτι και είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ! Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, ο Σάκης δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τους βλεπουμε να βρίσκονται στο σαλόνι του σπιτιού τους μαζί με τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα

«HAPPY BIRTHDAY ζωή μου! Στα πολυυυυυ διαφορετικά γενέθλιά σου φέτος! Κανονικά εγώ έπρεπε να σου κάνω δώρο, αλλά μου έκανες εσύ το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου πριν λίγες μέρες!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο μετά την γέννηση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την γέννηση των διδύμων κι εννοείται πως ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο πλευρό της για να την συνοδεύσει στο σπίτι.

Η σύζυγος του παρουσιαστή νωρίτερα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ανέφερε πως θα βγει από το νοσοκομείο κι όπως καταλαβαίνετε οι δημοσιογράφοι έκαναν ουρά απ' έξω για να καταγράψουν τα πρώτα πλάνα.

Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Τανιμανίδης όταν είδε τους δημοσιογράφους να ξεροσταλιάζουν έξω από το νοσοκομείο κατέβηκε και τους κέρασε όλους γλυκά.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη.

«Η σκηνή που είδα τη Χριστίνα να θηλάζει τις δίδυμες κόρες μας ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.