Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι»

«Αν μου το έλεγε εγώ θα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα μου άρεσε καθόλου να ασχοληθεί η κόρη μου με το τραγούδι»

Το πρωί της Τετάρτης, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην κόρη της, Ηλέκτρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λοιπόν εξέφρασε τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει η κόρη της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Οι δηλώσεις της Πέγκυ Ζήνα

«Όχι δεν έχει δηλώσει η Ηλέκτρα ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αν και της αρέσει να τραγουδά και να χορεύει όπως κάθε παιδάκι στην ηλικία της. Πάει σε λίγο καιρό στα δέκα και δεν μου έχει δηλώσει κάτι τέτοιο.

Δεν θα μου άρεσε καθόλου, αν μου το έλεγε αλλά θα είμαι στα όνειρά της έτσι κι αλλιώς κι η ευχή που κάνω για εκείνη είναι να την δω, όπως εκείνη επιθυμεί» κατέληξε η Πέγκυ Ζήνα, η οποία πριν λίγο καιρό είχε κάνει και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την ομοιότητα της κόρης της με τον σύζυγο της.

Πέγκυ Ζήνα για την κόρη της

«Μου έχει μείνει η κρίση πανικού που έπαθα για πρώτη φορά στο Rex»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν διαγωνίστηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της πριν μερικές μέρες, αναφέρθηκε στα σχόλια που ακολούθησαν μετά την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό αλλά και στον θυμό που είχε προς τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Πέγκυ Ζήνα για την συμμετοχή της στην eurovision

«Μου έχει μείνει η κρίση πανικού που έπαθα για πρώτη φορά στο Rex την ημέρα που ήταν να διαγωνιστώ, ο θυμός που είχα στον Μιχάλη Ρακιντζή κι ο αστείος τρόπος που είπα ότι ήταν αδικία αλλά εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα. Μετά από τόσα χρόνια το βρίσκω πάρα πολύ αστείο γιατί εγώ άκουγα πάρα πολύ Μιχάλη Ρακιντζή.

Είχα θυμώσει και με την κριτική επιτροπή. Ήταν όμως το πρώτο μου χρυσό cd και προσφάτως έζησα μια πολύ συγκινητική εμπειρία με έναν από τους ανθρώπους που καθόταν στην κριτική επιτροπή, ο κύριος Κατσαρός που με συνόδευσε σε μία εκπομπή στα Κύθηρα να τραγουδήσουμε μαζί για αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο.»