Νίκος Κοκλώνης: Στην Μύκονο με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή

Ξέφρενες στιγμές για τους 3 φίλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Κοκλώνης: Στην Μύκονο με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή

Στην Μύκονο απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Νίκος Κοκλώνης, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Πηγή Δεβετζή, με τους τρεις φίλους να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο παρουσιαστής και παραγωγής τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει πυρετωδώς τα σχέδια για τη νέα χρονιά, ένα εκ των οποίων είναι και η επιστροφή του J2US, η οποία δεν πρόκειται να γίνει στο OPEN, μιας και έχει αποχωρήσει από το κανάλι.

Ωστόσο, αποφάσισε να χαλαρώσει μερικές μέρες, για αυτό και με τους δύο φίλους του επισκέφθηκε το πανέμορφο νησί των ανέμων. Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης, όντας πολύ ενεργός στα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.

«Καλό καλοκαίρι παιδιά σε όλους .Και το χειμώνα θα τραγουδάμε παρέα #koklonis #j2us» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές του Κοκλώνη - Σαμαρά - Δεβετζή

Νίκος Κοκλώνης στην Μύκονο με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Πηγή Δεβετζή

«Είμαι ερωτευμένος τρία χρόνια τώρα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής, σε μια σπάνια εξομολόγηση, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως εδώ και 3 χρόνια είναι ερωτευμένος.

«Ερωτευμένος θα μπορούσα να ζήσω σε μια καλύβα. Ερωτευμένος αγκαλιά να βλέπω τη θάλασσα. Τα λεφτά είναι εργαλείο, αλλά και όταν δεν τα είχα ήμουν ο ίδιος. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα τίποτα, ούτε το εισιτήριο για να πάω στο γραφείο. Αλλά δεν “έπεσα” γιατί ήμουν ερωτευμένος. Ήμουν καλά εκεί οπότε είπα εντάξει θα τα βγάλουμε ξανά τα χρήματα.

Είμαι λίγο τυχερός, αλλά δεν το βάζω και κάτω. Αν δεν έχεις λεφτά και γίνονται άσχημα πράγματα στη ζωή σου πρέπει να δεις το πρόβλημα ως τρίτος. Αν το αντιμετωπίσεις έτσι θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Σήμερα έχω πολλούς φίλους, αλλά ξέρω, ό,τι αν κάτι γίνει και ξεμείνω από λεφτά, δε θα τους έχω. Θα έχω τον Τρύφωνά μου. Είμαι happy και ξέρω ποιοι είναι κανονικοί μου φίλοι και ποιοι δεν είναι.

Όταν ξεκίνησα τις παραγωγές έλεγαν “θα σκάσει ο Κοκλώνης”, αλλά εγώ σιγά σιγά με επιμονή και υπομονή κατάφερα να αποδείξω ότι είμαι σωστός και μεγαλώνω. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά το θέμα είναι να τα διορθώνουμε και να μαθαίνουμε από αυτά. Είμαι ερωτευμένος τρία χρόνια τώρα με τα πάνω και τα κάτω μου. Περνάω καλά. Ένας ερωτικός καβγάς μπορεί να με αποσυντονίσει» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος τις προάλλες είχε ξεσπάσει για την Τέτα Καμπουρέλη.