Κοκλώνης για Καμπουρέλη: «Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει»

Τέλος η διαμάχη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοκλώνης για Καμπουρέλη: «Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει»

Σάλος είχε επικρατήσει τις τελευταίες ημέρες μετά την είδηση πως η Τέτα Καμπουρέλη ζήτησε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τον Νίκο Κοκλώνη. Μάλιστα, φαίνεται πως εκβίασε τον εκδότη, για να της δώσει 50.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιευτεί μια φωτογραφία της στο περιοδικό του.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης μετά από τα εκβιαστικά μηνύματα που έλαβε ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της, όπως και έγινε.

Όσα είπε ο Κοκλώνης για την Καμπουρέλη

Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε να μην της κάνει μήνυση, παρά μόνο αν χρειαστεί.

«Θα σου πω ότι δεν θα συνεχιστεί από την δική μου την πλευρά, ενοχλήθηκα επειδή είχε επικοινωνία με άλλα δύο μέλη της εταιρείας και ήθελα να τους προστατεύσω όσο είναι δυνατόν. Έγινε καταγγελία, αλλά δεν θα κάνω τίποτα εκτός και αν πρέπει να αμυνθώ, μόνο τότε.

Παιδιά είχε δώσει συνέντευξη κάναμε αστυνομικό ρεπορτάζ, πάρα πολύ καλό με τους συνηγόρους και δεν απάντησε κανείς. Παρόλα αυτά βγήκε την ημέρα αφού εκδόθηκε το περιοδικό και μου ζήτησε τα 50.000 ευρώ… Θεώρησε ότι έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό λόγω της δημοσιότητας της, τις τελευταίες ημέρες.

Η αλήθεια είναι ότι με κανέναν δεν θα ήθελα να έχω κόντρα, η λογική η δική μου ήταν να την πάρω τηλέφωνο, όπως θα έκανα στον οποιονδήποτε παρόλα αυτά είχε προλάβει και είχε στείλει ήδη περίεργα μηνύματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καμπουρέλη για τον εκβιασμό της και τη μήνυση του Κοκλώνη

«Δυστυχώς δεν έχουμε λάβει γνώση για την υπόθεση αυτή και εμείς ότι γνωρίζουμε από τα κανάλια και τα site. Μόλις έχουμε μια εικόνα για το τι έχει συμβεί και τι έχει ακολουθήσει από το διάλογο που έχει δημοσιευτεί, θα πάρουμε θέση και θα κάνουμε κάποια τοποθέτηση. Δεν γνωρίζουμε αν σε αυτά τα μηνύματα υπάρχει κάποια συνέχεια, αν είναι και άλλα πιο πριν.

Δεν έχουμε καμία επαφή με τη σύζυγο. Έχουμε αφοσιωθεί στην υπεράσπιση του συζύγου της. Για τη μήνυση δεν έχουμε καμία γνώση. Ό,τι έχουμε πληροφορεί από τα ρεπορτάζ. Αν υπάρχει εκβίαση και αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο, πρέπει να μιλήσουμε και με την ίδια τη σύζυγο. Από την μεριά των υπερασπιστών δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να τροφοδοτείται η επικαιρότητα με την υπόθεση του εντολέα μας.

Θα ενημερωθούμε για το τι έχει γίνει. Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος έχει τη δυνατότητα να γράψει και να κάνει αφιέρωμα για όποιον θέλει, αρκεί να μην είναι προσβλητικό, να μην είναι ψευδές και συκοφαντικό », είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος, Βασίλης Σερεμέτης.