Χριστίνα Μπόμπα: Η πρωτότυπη τούρτα που της έκανε έκπληξη ο Σάκης Τανιμανίδης για τα γενέθλια της

Το δημόσιο ευχαριστώ της για τις αμέτρητες ευχές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Μπόμπα: Η πρωτότυπη τούρτα που της έκανε έκπληξη ο Σάκης Τανιμανίδης για τα γενέθλια της

Τα πιο όμορφα και ξεχωριστά γενέθλια της γιορτάζει η Χριστίνα Μπόμπα σήμερα, μιας και πλέον είναι μαμά δυο υπέροχων κοριτσιών.

Η ίδια έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι της μαζί με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη, και τα δίδυμα τους και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μετά τις τρυφερές ευχές του συζύγου της, η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα αμέτρητα μηνύματα τους για την ξεχωριστή αυτή μέρα, δημοσιευόντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Σάκη αλλά και την πρωτότυπη τούρτα, η οποία είναι σε σχήμα μπουκέτου λουλουδιών.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

“Happy birthday to me… με τα φετινά γενέθλια να φέρνουν τα καλύτερα δώρα! Ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές όλων!”.

Χριστίνα Μπόμπα η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της

Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο μετά την γέννηση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την γέννηση των διδύμων κι εννοείται πως ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο πλευρό της για να την συνοδεύσει στο σπίτι.

Η σύζυγος του παρουσιαστή νωρίτερα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ανέφερε πως θα βγει από το νοσοκομείο κι όπως καταλαβαίνετε οι δημοσιογράφοι έκαναν ουρά απ' έξω για να καταγράψουν τα πρώτα πλάνα.

Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Τανιμανίδης όταν είδε τους δημοσιογράφους να ξεροσταλιάζουν έξω από το νοσοκομείο κατέβηκε και τους κέρασε όλους γλυκά.

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη.

«Η σκηνή που είδα τη Χριστίνα να θηλάζει τις δίδυμες κόρες μας ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.