Κώστας Σόμμερ: Συμμετέχει στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Γυρίζεται στην Θεσσαλονίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Σόμμερ: Συμμετέχει στην ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας

Στην Θεσσαλονίκη γυρίζεται η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, η οποία λέγεται «The Enforcer», στην οποία μάλιστα συμμετέχει και ο Κώστας Σόμμερ.

Αυτές τις μέρες λαμβάνουν μέρος τα γυρίσματα της ταινίας για αυτό και το περασμένο βράδυ είχαν μπλοκάρει τα πάντα, εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εκεί βρέθηκε και το μαύρο muscle car «Barracuda», το οποίο θα οδηγεί ο γνωστός ηθοποιός στην ταινία και μάλιστα ήταν φορτωμένο πάνω σε μια νταλίκα και γύρω του ήταν εγκατεστημένες κάμερες και φώτα.

Στον περιφερειακό δρόμο γυρίστηκε μια σκηνή καταδίωξης, ενώ στο γύρισμα συμμετείχε και κασκαντέρ. Ο Αντόνιο Μπαντέρας έλαβε τις οδηγίες της παραγωγής, καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διανύει μια απόσταση ενός χιλιομέτρου μέσα το muscle car.

Ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν είναι και Κώστας Σόμμερ, που περιμένει σύντομα το πρώτο του παιδάκι, και μάλιστα μοιράστηκα με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Αυτό είναι το φύλο του μωρού του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν αφού έχασαν το πρώτο τους παιδάκι, θα γίνουν γονείς σε λίγες εβδομάδες.

Μάλιστα, κουμπάρα του ζευγαριού, θα είναι η Μαρία Καλάβρια, η οποία πρόκειται να τους παντρέψει, με την ευχάριστη αυτή είδηση να την γνωστοποιούν μέσα από το instagram. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου την αποκαλεί “κουμπαρούλα”.

Κώστας Σομμέρ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αυτή θα είναι η κουμπάρα τους

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη, περιμένουν αγοράκι, με το επίθετο του ηθοποιού να συνεχίζεται! Ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι.

Να σημειώσουμε πως η σύντροφός του, όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού πριν από λίγο διάστημα, απάντησε: «Το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ακόμα. Προτιμούμε να το κρατήσουμε για εμάς».